Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

penisde morarma

iyi günler hocam ben evli 36 yasindayim penisimin üzerinde hafif morarimsi lekeler var vede damarda sişlik var bu ciddi bi sorunmudur hastaneye gitmeye lüzum varmidir ayrica hayalarimda yumurtalarin üzerinde yag bezeleri var boyutlari ortalama badem kadar bu yag bezesi gibi duruyor ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bu ciddi bi sorunmudur ´simdiden tskler

29 Mart 2015 15:23
Prof. Dr. Ömer Öge Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Öge tarafından cevaplandı.

penis pompası ve traksiyon cihazı

slm hocam. penis pompasını bir kere kullandım ve ereksiyon haldeyken kullandım biraz canım yandı ve 15-20 saniye sonra havayı boşalttım bunu 2 veya 3 tekrar yaptım ve daha sonrada kullanmadım yani bir kere kullanmış oldum hocam. Penise zarar vermişmidir hocam ben zararlı olduğunu sonradan öğrendim ve bir daha kullanmadım. Ereksiyon sorunu yaptığını öğrendim sonradan penis pompasının gerecekten bu şekilde ciddi zararları varmıdır hocam. Birde bu traksiyon cihazlarının penis pompası gibi zararları var mı hocam benim için çok önemli verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler hocam.

1 Mayıs 2014 13:25
Prof. Dr. Ömer Öge Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Öge tarafından cevaplandı.

penis pompası

Slm hocam. Penis büyütme pompasınin zararı varmidir. Bazi doktorlarin aşiriya kaçmamak kaydıyla önerdiği söylenmekte damarları açtığı vs. Penise zararı olurmu ve penis büyür mü hocam. nasıl kullanmalıyım ereksiyon olduktan sonrami yumuşak haldemi kullanmalıyım. Penisteki kani tutan kapakçıklara zarar vermemek için nasil kullanmaliyim. haftada kaç defa kullanmalıyım hocam. hocam birde penisi ölçerken penisin dip kısmına bastırarak mı ölçmeliyim yoksa penis kökünden bastırmadan mı yani kasıklara doğru bastırmadan mı ölçmeliyim hocam kasıklara doğru bastırdığımda penisimin boyu 15,5 cm bastırmadan ölçtüğümde ise 13 cm gelmekte hocam sizce penisimin boyu normal mi verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler hocam.

21 Nisan 2014 19:02
Prof. Dr. Ömer Öge Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Öge tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube