Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sürekli idrar hissi

Hocam merhaba, 2 gündür sürekli idrar hissi var bende, normal yollarla idrarımı yapıyorum, miktarda da bir problem yok. İdrarımın rengi de normal. Birşeylerle oyalanırken bu his yok gibi ama özellikle tek başıma otururken ya da yatarken devamlı idrar varmış hissi var. Gece bir sıkıntı yaşamıyorum, uyuyabiliyorum rahatlıkla. Nasıl bir problem başlamış olabilir hocam?

14 Ocak 2015 21:19
Prof. Dr. Ömer Öge Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Öge tarafından cevaplandı.

Hematüri

Hocam merhaba annem 56 yaşında düzenli olarak atacanplus tansiyon hapı, tarden kolestrol hapı, beloc kalp hapı ve glifor kullanıyor insülin direnci için. 161 boyunda ve 100 kilo. yaklaşık 3 yıldır idrarda kan çıkıyor. 2 yıl önce böbrek usg, bt, idrar kültürü ve sisteskopi yapıldı. Hepsi temiz çıktı. ondan sonra herhangi bir tetkik yaptırmadık. Ancak ara ara yapılan tahlillerde yine kan çıkıyordu biz önemsemedik.geçen ay da yapılmıştı onda kan çıkmadı sevindik. Bu ay yine gliforu yenilemek için doktora gittiğinde idrar tetkiki istenmiş 10-15 eritrosit 5-6 lökosit yazıyor. Hocam ne önerirsiniz? Nasıl bir yol izleyelim, yeniden bu tetkikleri mi yaptıralım? Teşekkürler.

17 Kasım 2014 11:26
Prof. Dr. Ömer Öge Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Öge tarafından cevaplandı.

ağrı kıvrılma incelme kısalma

3 ay önce sertleşmeyle birlikte ciddi ağrı başladı sonra dip kısmından 3-4 cm inceldi ve kıvrıldı her sertleşmede ağrım oldu incelme devam ederek başına kadar geldi boyu kısaldı ne yapmalıyım

24 Aralık 2013 06:22
Prof. Dr. Ömer Öge Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Öge tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube