Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

penis ucunda yanma

Merhaba hocam, Yaşım 32. Gündüzleri idrar yapmadan önce penis ucunda yanma oluyor ve tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. idrar yaparken veya yaptıktan sonra ağrı sızı olmuyor. Ancak bir saatlik rahatlamanın ardından penis ucuna iğne batması gibi tekrar idrar geliyor. Biraz yanmayla birlikte her 4 saatte wc gidiyorum. Geceleri uykudan uyanma ağrı sızı yanma batma olmuyor, sadece gündüz. Bunun sebebi ne olabilir? Boşaldıktan sonra da çok az rahatsızlık vermeyecek düzeyde yanma oluyor.

14 Mart 2016 12:23
Op. Dr. Fettah Tosun Doktora Sor

Op. Dr. Fettah Tosun tarafından cevaplandı.

Peniste ağrı

Hocam ben yaklasik 4 ay once masturbasyon sonrasinda hemen idrarimi yaptim ve ardindan bi yanma olustu idrara sık cikma oldu.1 hafta sonra doktora gittim ve idrar tahlillerinde herhangi bi sey cikmadi.zevesin verildi.ardindan idrarda yanma ve sık cikma bitti.son bir aydir penisimde bi agri oluyor ve icinden su gibi bir sıvı geliyor bu sıvıda agritiyor.idrarda yanma yok ama penisimin icinde yanmaya benzer agri var.bu arada yasim 18.

2 Şubat 2016 00:15
Op. Dr. Fettah Tosun Doktora Sor

Op. Dr. Fettah Tosun tarafından cevaplandı.

sag kasıkta şisme

Iyı Gunler hocam, Sag testis torbasının baslangıcının hemen uzerınde penisin sag yanında sayılabılecek bir alanda kücün bir sislik var. bu sıslık peniste veya testıs torbasında degıl. ustune hafif bastırıldıgında hafıf sancı oluyor. yururken bazen o bolgenın sıkısması sebebı ıle hafıf agrı oluyor. bu yenı basladı. daha once hafif bir sısık oldugunu farketmıstım ama acımıyordu. daha oncesınde bir iltihaplanma olmustu ıdrar yollarında ama sonra kendı kendıne gecmıstı. doktora gittigimde de idrar tahlılınde bir sey cıkmamıstı. cok su ıcmenın self curing olabılecegını soylemıslerdı. sonralarında bazen ıdrar bosalttıgımda bahsettıgım bolgede tarıf edemeyemıyecegım bir sekılde birseyler hıssedıyordum. sonra hafif sıstı ve sımdı soyledıgım gibi uz...

23 Aralık 2015 00:08
Op. Dr. Fettah Tosun Doktora Sor

Op. Dr. Fettah Tosun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube