Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sperm testinde Lökosit

Merhabalar hocam hayirli akşamlar. Eşimle 2 yildir korunmuyoruz 1 çocuğumuzu 1 yil önce düşük yapti. Kadin dogum doktoruna gidip gebelik tedavisine başladık. Benim sperm testinde her sahada bol lökosit hücresi görüldü yaziyor. Doktor bey ürolojiye gitmemi istedi. Bulunduğum ilçede üroloji yok devlet hastanesinde idrar testi yaptırdım negatif çıktı antibiyotik yazmadı acildeki doktor. Hocam bana yol gösterin testislerime elliyorum böyle bezelye kadar birşey var ve testislerimde bazen ağrı oluyor idrarida kesik kesik yapiyorum. Testis kanseri olmaktan korkuyorum nasil bir yol izlemeliyim. sperm testinde enfeksiyon cikti ise idrar testinde neden negatif cikti ?

13 Haziran 2020 23:09
Op. Dr. Mehmet Taşkıran Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Taşkıran tarafından cevaplandı.

PROSTAT İLTİHABI

PROSTAT İLTİHABI Merhaba hocam sistik ile prostat iltihabı arasındaki fark nedir.?ultroson-konsrastlı pelvik mr sonucu temiz-üroflow ort akış 16 ml işenen hacim 445ml) Bana şikayetlerim doğruldusunda Kronik Prostat İltihabı şikayeti olduğu söylendi. Kullandığım ilaçlar(azosılın-piyeloseptyl- urıspas-tetradox-unacefın) 4 ay kullandım. ağrılarımı ve şikayetimi geçirmedi. hastalığın kesin tedavisi varmı beslenme diyeti tavsiyeniz nedir?

29 Ocak 2020 18:25
Op. Dr. Mehmet Taşkıran Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Taşkıran tarafından cevaplandı.

iltahplama

iyi günler yaşım 21 penisin alt dikiş kısmın da iltihaplama olmaya başladı. sıktıkca içinden beyaz ve aşırı ağrı oluyor.uykudan uyandırmaya da başladı ne yapmam lazım önemli bir sey mi acaba

4 Mayıs 2018 14:44
Op. Dr. Mehmet Taşkıran Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Taşkıran tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube