Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Mesane duvari kalinlasmasi

Kız kardeşim 12 yaşında ve son 10 yıldır idrar yolu iltihabı yaşıyor. Kullanmadigimiz ilaç yapılmadı test kalmadi .doktorlar mesane kalinlasmasi teşhisi koydular.kardeşim her çiş yaptığında hepsini yapamıyor ve içeride 22 ml lik idrar kaliyor.kardeşim farkında olamıyor içeride idrar kaldığında. Ve testler sonucunda anatomik bir kusuru yok dediler.mesanesi de 250 ml lik. Alternatif başka bi tedavisibi varımdır . Tedavi nasıl olmalıdır.

8 Ağustos 2016 22:42
Prof. Dr. Şaban Doran Doktora Sor

Prof. Dr. Şaban Doran tarafından cevaplandı.

babamın tansiyonu düşmüyor

mrb hocam.babam kanlı idrar yaptı.dr a gittiğinde idrar yollarının cok iltihaplı olduğunu söylediler.bunların kurutulması için ilaç vermişler.daha sonra başka testler yapabiliriz demişler.5 gündür o ilacı kullanıyor bu arada her gün acil e gidiyoruz tansiyon 180/100 aşağıya inmiyor.acilde biraz iniyor tekrar çıkıyor kısa zamanda .ne yapacağımızı bilemedik.

6 Mart 2014 07:36
Prof. Dr. Şaban Doran Doktora Sor

Prof. Dr. Şaban Doran tarafından cevaplandı.

mesane boynu yüksekliği

Değerli hocam, son 4-5 yıldır özellikle geceleri sık sık ( en az 4-5 defa) idrara çıkmaktayım. idrar miktarı ve tazyik oranı çok az olmaktadır. en son mesane boynu obstrüksiyonu teşhisi konuldu. Ayrıca sık idrar süreciyle birlikte sertleşme sorunu da yaşamaya başladım. mesane boynu obstrüksiyonu teşhisi koyan hocamız bana anladığım kadarıyla prostatın iki tarafında küçük çizik atılması ( yarma) şeklinde 10 dakikalık bir ameliyat olacağını ve kesinlikle meninin geriye kaçması gibi bir durumun olmayacağını ayrıca cinsellikle ilgili her hangi bir riskinde olmayacağını söyledi. yalnız ben daha sonra gerek internet gereksede yine hekimlere danıştığım kadarıyla meninin geriye kaçması ve cinsel olarak olumsuz sonuçlara sebep olacağı düşüncesiyle a...

27 Aralık 2013 20:34
Prof. Dr. Şaban Doran Doktora Sor

Prof. Dr. Şaban Doran tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube