Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Pelvik Kas Egzersizleri

Merhabalar..İnternette gördüğüm elle 'penis büyütme egzersizleri' hakkında bilgi almak istemiştim. Germe ve sağma gibi egzersizler ; süngerimsi yapıda olan penis normal kas geliştirme gibi geliştirilebilir tarzında ifadelerle anlatılınca mantıklı geldi çok fazla zorlamadan pc kası egzersizleriyle birlikte denedim ve performans açısından etkisini gördüm fakat gerçekten sonradan egzersizle boyut artırımı mümkün mü ? Bunu sormak istemiştim.. Şimdiden teşekkürler , İyi akşamlar.

11 Temmuz 2016 01:02
Op. Dr. Alper Başakcı Doktora Sor

Op. Dr. Alper Başakcı tarafından cevaplandı.

Genital Ameliyat

Hocam iyi çalışmalar kolay gelsin, geçmiş dönemde geçirilen sunnet hatası kaynaklı genital bölgede oluşan hatalar için cerrahi operasyon yapabiliyor musunuz? Bendeki problem haya torbası penisin gövdesine dikili gibi duruyor bundan dolayı erekte durumunda haya torbası ile uzuyor ve daha oncedenngecirdigim kasik fitığı ameliyatı sonrası kasik bölgesinde yağ dokusundan farklı bir dokusu var ve sorun teşkil ediyor bunlara bir çözüm mevcut mudur? simdiden teşekkür ederim hocam.

18 Haziran 2016 01:55
Op. Dr. Alper Başakcı Doktora Sor

Op. Dr. Alper Başakcı tarafından cevaplandı.

Karın altı ve testis ağrısı

Merhaba. Genelde idrar ve dışkı birlikte yaptıktan sonra, bazen de idrarımı yaptıktan sonra testis ve karnımın alt tarafı bi süre ağrıyo daha sonra geçiyor. Tekrar tuvaletimi yapınca ağrı yeniden başlıyor. Sebebi ne olabilir? Tşkler

12 Haziran 2016 14:49
Op. Dr. Alper Başakcı Doktora Sor

Op. Dr. Alper Başakcı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube