Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çok korkuyorum

Hocam hayırlı akşamlar.. *** *** ** tarihinde escortla oral ve vaginal şüpheli ilişkim oldu.. ardından 5 gün sonra dilimde beyazlık başladı ve dilimin ucunda kırmızı benekler çıkmaya başladı ve halen daha dildeki problem devam ediyor.. 3 gün sonra penisimin ortasından başa dogru sünnet dikiş yerinr kadar bir kararma oluştu halen daha karartı gitmiş değil ( Bu durum Hpv olabilir mi? Penis kanserinden şüpheleniyorum) daha sonra *** *** ** tarihinde bogazimin icinde farenjit oluştu.. son 3 gündür idrarım olmadığı halde idrar yolunda ara ara sızı oluşuyor idrarım gelmiş gibi hissediyorum kendimi.. ve son olarak 2 gündür dışkıda azalma oldu.. nedeni nedir hocam hiv belirtisi mi hpv mi? Daha 22 yaşındayım çok korkuyorum..

23 Nisan 2015 00:12
Prof. Dr. Ali Ferruh Akay Doktora Sor

Prof. Dr. Ali Ferruh Akay tarafından cevaplandı.

Merhaba hocam

Hocam 6 ay önce korumalı şüpheli cinsel ilişkim oldu , ilişkiden 1 ay sonra doktora gitti idrar tahlili yaptı be 2 tane hap verdi bol suyla iç dedi , 3 ay olunca gel kan ve idrar tahlili bidaha yaptı birşeye gerek yok dedi , şuanda 2 kez oldu idrar yaparken çok az bir yanma var belli belirsiz , doktor muayene ederken 3 ay önce yanma akıntı var mı dedi. Yok demiştim . Şu anda me yapmalıyım . Başka şeylerden olabilir mi

16 Ocak 2014 13:46
Prof. Dr. Ali Ferruh Akay Doktora Sor

Prof. Dr. Ali Ferruh Akay tarafından cevaplandı.

hpv virüsü

merhaba hocam bende hpv virüsü var ve genital bölgede siğil oluşumuna neden oldu.2 sene öncede aynı şey olmuştu podofilm kullandım biraz ağrılı oldu fakat siğiller geçti şimdi hassas deri olan yerde çıktı ve podofilm üretilmediği söylendi bana eczaneden ne yapmayılıyım tşk ederm şimdiden.

1 Aralık 2013 15:16
Prof. Dr. Ali Ferruh Akay Doktora Sor

Prof. Dr. Ali Ferruh Akay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube