Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Multipleks pcr testi

Hocam merhaba, Yaklaşık 40 gün önce şüpheli bir temasım olmuştu.Temastan 10 gün sonra penisimde yanma başladı.Doktora gittim.İdrar tahlili ve sürüntü örneği aldı.Sonuçlar temiz çıktı.Sonuçlarda çıkmasada Bel soğukluğu olabilir dedi ZİMAKS adlı ilacı verdi.1 hafta kullandım.Yanma durumu geçmeyince başka bir doktora gittim.Aynı şekilde idrar tahlili ve sürüntü örneği aldı.Bu tahlillerde temiz çıktı.Yanmanın devam ettiğini söyledim.NOVASEF İĞNE ,MONODOKS, AZİTRO ilaçlarını verdi.Son ilacı pazar günü kullandım.Yanmam hafiflese bile tam anlamıyla geçmedi.Nasıl bir yol izlemem gerekli.Bana yardımcı olabilir misiniz hocam?

4 Mayıs 2021 23:17
Op. Dr. Miraç Turan Doktora Sor

Op. Dr. Miraç Turan tarafından cevaplandı.

HIV testi.

hocam test oldum 117.günde doktorun bilgisayarında alt alta hepsi NEGATİF yazıyordu daha test gerekmez dimi hocam..saygılar..

17 Şubat 2021 23:30
Op. Dr. Miraç Turan Doktora Sor

Op. Dr. Miraç Turan tarafından cevaplandı.

Penis kafasında şişme

Iyi gunler, hocam Benim sorum söyle cinssel hastalık gecirdim ve antibiotik tedavisi aldım geçdi, fakat bir zaman sonra penisimin kafa hissesinin halqa kısmında şişme oluşmaya başladı şişmenin üzerinde küçük küçük kabarcıklar var. agri kaşıntı hiç biri yok.

3 Haziran 2019 09:29
Op. Dr. Miraç Turan Doktora Sor

Op. Dr. Miraç Turan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube