Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sperm testi

Hocam iyi günler; sperm testi yaptırdım ve sonuçları hakkında kafam karıştı. İlgili testin sonuçlarını yazıyorum hocam Miktar:5.3ml Renk:gri Görünüş:normal Ph:8.4 Vizkosite:anormal Likefaksiyon süresi:anormal Sperm konstrasyonu:96.0 milyon/ml Toplam sperm sayısı :508.8 milyon Normal morfoloji:%11 Anormal morfoloji:%89 Eritrosit-aglütinasyon-immatur germ sayısı :yok Motilite: 1 saat : hareketli:58 yerinde hareketli:10 hareketsiz:32 2 saat : hareketli:54.yerinde hareketli:11 hareketsiz:35 Şimdiden teşekkür ederimm iyi çalışmalar…

23 Ağustos 2017 16:39
Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM tarafından cevaplandı.

Cinsel organda damar sertliği

Öncelikle rahatszızlık verdiğim için üzgünüm. 15 gün önce fıtık ameliyatı oldum. Daha sonra ilişki esnasında kondom takarken acı hissettim önce ameliyattan dolayı sandım ama sonra kontrol ettiğimde penisin sol üst kısmında damar sertliğini fark ettim dip kısmına bastığımda ağrı hissettim ve halen hissediyorum. Tehlikeli bir durum mu?Ne yapmalıyım biraz beklemeli miyim endişe ediyorum.

12 Ağustos 2017 00:27
Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM tarafından cevaplandı.

Cinsel ilişki

Merhabalar, mastürbasyon yapıp boşaldıktan sonra idrarımı yaptım ve temizledim penisimi. Bundan yaklaşık 1-1.5 saat sevgilimle korunmasız ilişkiye girdik fakat ilişkiden önce zevk suyum aktı ve tamamen saydamdı içinde sperm olduğunu düşünmüyorum. İçeri boşalmada olmadı fakat 1-1.5 saat önce ki mastürbasyondan dolayı zevk suyundan herhangi bir şey geçmiş olabilir mi diye şüphem var ? Ella hapı almak da istemedik eğer kullanılırsa bu ay 2. kez alınacağı için. Yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

15 Kasım 2016 22:02
Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube