Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Penis dikliği

Hocam iyi günler 20 yaşındayım penisim 90 derece dikleşiyor ereksiyon halinde ve çok sert göbeğime geliyor aşağıya eğemiyorum doktora görünmem lazım mı sizce hocam zamanla düzelir mi?

23 Mayıs 2023 15:06
Prof. Dr. Ahmet Gökçe Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Gökçe tarafından cevaplandı.

prolaktin ve cinsel isteksizlik

hocam merhaba. ben prolaktin 32 olduğundan dolayı cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunu yaşıyorum. MR çekildim 4*2 büyüklüğünde microadenom tespit edildi. 1 yıllık tedavi icin dostinex verdi doktorum. Soruma gelince yaşım 33 ve çocuk düşünüyoruz. dostinex ilacı ile prolaktin ve dolayısıyla testesteron seviyem yaklaşık ne kadar sürede normale döner. yani ereksiyon ve isteksizlik problemlerim ne kadar sürede düzelir. cevabınız için teşekkür ederim.

2 Kasım 2022 17:57
Prof. Dr. Ahmet Gökçe Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Gökçe tarafından cevaplandı.

Hocam nolur yardımcı olun

Hocam merhabalar benim küçük bir sorum olacaktı. Yaşım 24.Herhangi bir konuya sinirlendiğim bir anda ya da cinsel düşünceler aklıma geldiği anda ben oynamadan kıyafetin içinde dahi penisime biranda bir ereksiyon ve sanki 1 saniye içinde boşalacakmisim gibi bir gıdıklanma ve kasık bölgemde kasılmalar geliyor.Eğer bu geldikten 1-2 dakika içinde müsait ortam bulup boşalamazsam(örneğin otobüs yolculuğu örneğin sokak vs.), ve hâlâ kendimi 5-10 dakika boşalmıcam diye tutarsam penisim kendi kendine boşalıyor.Bu hastalık 1.5 yıldır var. Bunun sebebi ve şifası nedir hocam. Tıpta bir ismi var mıdır? Birçok üroloji doktoruna gittim testlerim temiz çıktı. Tanı koymadılar. Bunun sebebi ve şifası nedir hocam?

18 Ağustos 2022 20:02
Prof. Dr. Ahmet Gökçe Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Gökçe tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube