Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

beyaz akıntı

Merhaba hocam.benim sorunum beyaz akıntı. kız arkadaşımla telefonda yada yüz yüze konuşurken hafif sertleşme oluyor cinsel konular değil normal konuşmada. sonra az akıntı geldiğini hissediyorum boxerıma baktığımda beyaz damlacıklar görüyorum.. bunun yüzünden sevgilimin olmasını buluşmayı dahi istemiyorum yaşım 27 ve bekarım. sorun ne olabilir. cevabınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

23 Haziran 2017 01:52
Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM tarafından cevaplandı.

Meni Suyunda Pirinç Tanesine Benzer Sarımsı Şeyler

Hayırlı günler Hocam. Meni suyunun içerisin de 'pirinç tanesine benzer' sarımsı maddeler ne ifade eder? Boşalma da meni suyun da bir çok pirinç tanesine benzer sarımsı şeyler var. İlk boşalma da fışkırma olurken, diğerlerinde fışkırmadan boşalma oluyor. Meni yavaş şekilde dışarıya çıkıyor. Aynı zaman da testis torbası ile makat bölgesinde ki yerde , sanırım prostat yerin de, titreme oluyor. Telefon titreşimi gibi titriyor 2 3 saniye. Daha önceleri ilk boşalmadan sonra da fışkırma oluyordu. Daha sonradan meni suyu ağır ağır akmaya başladı. Bunun sebebi nedir? Bu meni suyunda ki şeyler ve titreme ne olabilir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

26 Mayıs 2017 01:49
Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM tarafından cevaplandı.

Erken boşalma

Hocam iyi akşamlar. Benim problemim sanırım erken boşalma. Daha ön sevişme esnasında penise müdahale olmadan bile boşalıyorum. Bu da ilerisi için bana tedirginlik yaşatıyor. Ne yapmalıyım bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

18 Mayıs 2017 23:21
Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa SOFİKERİM tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube