Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Acil durum

Hocam idrar yanması ile ilgili olarak aydın devlet hastanesine gittim, idrar, kan ve işeme testinde herhangi bir şey çıkmadı, ultrason çekildi, ve sonrasında tomografi çektirdim ve sonuç olarak, sağ böbrek alt polde iç yapısında heterojen kontrastlanan boniak tıp III kist ile uyumlu 3 cm çapında büyüme gösteren kistik lezyon izlenmiştir, mesane ön duvar yapısında kalınlaşma dikkati çekmiştir, aydın devlet hastenesi bir üst hastanenin bakması daha iyi olur, bende 9 eylülden rendavu alarak sonuclari gösterdim, ve ocak ayında ameliyat olacağımı ve bana gün verdiler, benim durum bu,

25 Kasım 2021 13:16
Prof. Dr. Ömer Demir Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Demir tarafından cevaplandı.

Böbrek Tümörü

Doktor Bey Merhaba; Babamın *** *** ** yani dün tomografi sonucunda Sağ böbrek medialinde 8.5×8, 5×5 cm boyutlarda Periferik hiperekojen santrali hipoekojen heterojen ekojenitede ekzofitik solid kitle vardır. olarak yazıyor sonuç belgesinde ameliyatla böbrek tamamen mi alınacak.

10 Temmuz 2021 16:34
Prof. Dr. Ömer Demir Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Demir tarafından cevaplandı.

Böbrekte kitle hk

Hocam merhaba, Sağ böbreğimde 5 cm çapında yumuşak doku var. böbreğin alt kısmında. Görüştüğüm 2 doktor böbreğin tamamını alalım dedi. Yumuşak doku böbreğin alt kısmında. Sizce böbreğin kurtulma ihtimali yok mu.

7 Şubat 2020 20:13
Prof. Dr. Ömer Demir Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Demir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube