Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sag testis agrisi

Yaklasik iki aydir testislerimde agri var genelde sag testisde uroloji doktoruna gittim idrar ve ultrason testi yapti herhangi bir sikinti olmadigini beyan etti fakat ara ara sag testisimin agrilari beni ck rahatsiz ediyo ..

10 Mayıs 2018 23:35
Doç. Dr. Mustafa Erkoç Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Erkoç tarafından cevaplandı.

Varikosel de ağrı

İlk olarak sağ testiste ağrı ile doktora gittim.Ultrason sonucunda apandistestis torsuyonu olduğunu söylediler ve 2 hafta sonra tekrar ultrasona girdim. Bu sefer sağ tarafta minumum düzeyde varikosel okdugunu söylediler. 2 3 hafta boyunca sağ ayağında ağrı hissedince tekrar doktora gittim.Bu seferde her iki tarafta varikosel olduğunu ve sperm testi yaptırmamı söylediler.Sperm tesitinde değerlerim iyi çıktı ve ameliyata gerek yok dediler. Yalnız bende ereksiyondan sonra sağ bacagımda ağrı hıssedıyorum ve bu ağrı günlerce sürebiliyor. Yapmamı veya yapmama mı önerdiğiniz bir şey var mı ?

28 Ocak 2018 16:55
Doç. Dr. Mustafa Erkoç Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Erkoç tarafından cevaplandı.

Varikosel problemi

Oncelikle merhabalar. Benim sol testiste 2.1 mm damar genislemesi tespit edildi ama geri akim yok. Zamanla hastalik ilerlermi ? benim icin nelere engel olur? boksla ugrasiyorum boks hayatima engel olurmu ? Son olarakta ne yapmaliyim? Verdiginiz cevaplar beni cok mutlu edecektir simdiden cok tesekkur ederim.

3 Ağustos 2017 15:35
Doç. Dr. Mustafa Erkoç Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Erkoç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube