Tıbbi Onkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sizden görüş almak istiyorum.

Merhaba hocam, Annemin sol böreği yanlış ameliyat sonucu alındı. Sol böbreğinin olduğu yerde toplamda 4 tane iç içe geçmiş kistik yapı(görüntüsü 10x10 cm) ve börek ameliyat izinin altındaki karın duvarını infiltre 5x6 cm kitle görünüyor. Annem şuan Elazığ'da. Ben Ankara'dayım. Annem de koah olduğu için riskli grupta, bir görüş almadan annemi Ankara'ya getirmek istemiyorum. Annemin bt, sitoloji vb. raporlarını getirsem yorumlar mısınız?

22 Şubat 2021 18:16
Prof. Dr. Mustafa Benekli Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Benekli tarafından cevaplandı.

Penis altında şişlik

Merhaba hocam bundan 6 ay önce idrar yolu enfeksiyonu için doktora gitim bana 4 kutu 750mg cipro antibiyotik tedavisi axral10 mg prostat ilacı 2 ay kulandım tedavi içinde bu ilaçlar kabızlık yaptı bunun içinde kabızlık giderici hap kullandım kasık fıtığı çıktı amaliyat oldum kullan dığım ilaçlar bende yan etki yaptı sindirim sistemini bozdu makatta ağrı yanma oluyor birgünü birini tutmuyor kabız oluyorum isal karında gurultü oluyor aşırı pis kokulu gaz sık sık geliyor kolonoskobi yaptırdım 3 ay önce 2_3 evre iç ve dış hemoroit var diyor kanama yok kolonoskobi yapan amaliyat önerdi başka doktora gittim sonuçları gösterdim muayene eti ilaç tedavisi öneriyor ilaçlar verdi hap kremler kullandım kullanınca biraz vaydası oluyor bırakınca sorun ay...

21 Nisan 2020 01:48
Prof. Dr. Mustafa Benekli Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Benekli tarafından cevaplandı.

kemoterapi gerekir mi

Mrblar hocam. erkek kardeşim 19 yaşında ve 3 hafta önce sağ testisi alındı. patoloji raporunda mikst germ hücreli tümör çıktı. ilaçli tomografi sonucu temiz çıktı. ameliyattan sonra afpsi 29a bu hafta da 9a düştü bu durumda sadece kan tahlili takipi yeterli midir yoksa herhangi bir kemoterapi gerekir mi.

31 Aralık 2019 15:16
Prof. Dr. Mustafa Benekli Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Benekli tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube