Tıbbi Onkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

PERİTON MEZETOLYOMU

VET.HEK. ALİ KARA ANNEM PRİMERİ BİLİNMEYEN PERİTONİTİS KARSİNAMATOZA KASIM 2013 KARINDA ASİT KARAKTERLİ SIVI BİRİKMESİ ŞİK. A.Ü. ONKLJİ YATTI. KARBOPLATİN-PAKLİTAKSEL, OXALİPLATİN -KAPASİTABİN. 3 ER KÜR. PED RAP. PRİMERİ BELLİ DEĞİL BAZI ALANLARDA GERİLEME VARKEN BAZI ALANLARDA YENİ ODAKLAR OLUŞMUŞ. ANNEMİN KARNINDA HALA SU BİRİKİYOR 20 GÜNDE 4-5 LT KONDİSYON GİDEREK BOZULUYOR 54 KİLO. KARIN İÇİNE İTHAL REMOWED VERİLECEK BAŞARI ŞANSI? SİZİN BİLDİĞİNİZ YENİ BİR YÖNTEM VARMI?

24 Mayıs 2014 21:10
Prof. Dr. Ahmet Özet Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Özet tarafından cevaplandı.

peritoneal mezotelyoma

Sayın hocam merhaba; Daha önce de size yazmıştım peritoneal mezotelyoma ile ilgili cevaplarınız için teşekkürler.Biz kemoterapiyi bıraktık hastalıgın direnç kazandıgı ve ilacın işe yaramadıgı da okuduklarım arasında.Mucize mineral solüsyonu (mms) hakkında bişeyler okudum ve size danışmak istedim ;sizce hastamıza iyi gelir mi?Ve bu hastalıkla yıllarca tedavisiz yaşayanlar okudum bu olgular genelde doga ile iç içe yaşamışlar dogal beslenmişler.bizim yaşadıgımız yer de çam agaçlarıyla dolu deniz kıyısı olan bi kasaba bu gibi şeylerin etkisi var mı? görüşlerinizi almak isterim. saygılarımla.

18 Mart 2014 15:18
Prof. Dr. Ahmet Özet Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Özet tarafından cevaplandı.

peritoneal mezotelyoma

merhaba sayın hocam; .Annemin son çekilen onkolojikPET'i : sağ akciger orta lobda buzlu cam benzeeri dansite alanında hafif düzeyde artmış FDG tutulumu izlenmiştir. sağ hemirotaksta minimal plevral sıvı izlenmiştir. Abdomen ve pelviste tüm organları çevreleyen peritoneal yüzeyde ve barsak ansları arasında izlenen dansite artımı alanlarında yaygın patolojik FDG tutulumu izlenmiştir.(SUVmax:9.4). Batın ve pelviste yaygın sıvı izlenmiştir.Bu nedenle organlar net degerlendirilememiştir. Hocam bu pet'ten önce annem sıcak kemoterapi gördü sonrasında kemoterapi dediler aldı ama son pette de görüldügü gibi işe yaramamış görünüyor annem kemoterapiye devam etmeli mi hangi yolu izlemeliyiz durum buyken bu hastalıktan kurtulabilir miyiz?Annem hangi gıd...

18 Şubat 2014 13:13
Prof. Dr. Ahmet Özet Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Özet tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube