Sorularda Ara

Romatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

mide rahatsızlıkları

Merhaba. 31 yaşında erkek hastayım.Midemde helokobakter piylori, kronik gastrit ve mide fıtığım var.Ayrıca demir eksikliği var.(Değeri 39). Kanımdaki fibrinojen değeri 5 ayda 109'a düştü. Sol kolumda özellikle dirsek iç tarafında ve bileklerimde ağrı, uyuşma, yanma gibi şeyler oluyor.Aşırı halsizlik ve yorgunluk var. 5 ay önce kardiyolojiye gittim.Ekg,eko ve efor testi uygulandı. Bir problem çıkmadı.şu an vücudumda kaslarda yanma ve ağrılar var. özellikle sol kol ve omuzda.Bu sorunlar neyle ilgili olabilir?Teşekkür ederim.

11 Eylül 2015 17:05
Doç. Dr. İsmail Şimşek Doktora Sor

Doç. Dr. İsmail Şimşek tarafından cevaplandı.

hemoglobin

Merhabalar hocam ben biraz önce kan tahlılımı aldım hemoglobinim :16.4 rbc:5.16 hct: 47.3 Bitliste yasıyorum hemoglobinim 2 seferdir böyle yüksek sınıra cok yakın cıkıyor daha once hicbir tahlılımde boyle cıkmıyordu sızce bır sıkıntı varmıdır ?

10 Eylül 2015 15:39
Doç. Dr. İsmail Şimşek Doktora Sor

Doç. Dr. İsmail Şimşek tarafından cevaplandı.

Karın şişliği

Hocam merhabalar konu basligi tam uymuyo kusura bakmayin hocam ben 17 yasindayim bu sikayetim uzun suredir var karnimda sislik var sabahlari tuvalete cikiyorum rahat oluyo ama bazen ikinmak zorunda kaliyorum ama yumusak diskilama yapiyorum sert degil dışkı bazen parca parca oluyo keci pisligi gibi degil hatta bazen ishal oluyorum ama ishalim beni surekli tuvalete goturmuyo yani bir kere yada iki kere oluyo gunde sonra yavas yavas duzeliyo aslinda çoğunlukla inek diskisi gibi ne sulu nede normal karnimin sisligi sabahlari tuvaletten sonra biraz iniyo ama sonra gene basliyo gun boyu beni cok huzursuz etti acaba kotu bi durummu diye açıkçası doktora gitmeye korkuyorum birazda evhamli bi insanim gaz sıkıntımda oluyo midemde yanma hatta karnim y...

8 Eylül 2015 12:41
Doç. Dr. İsmail Şimşek Doktora Sor

Doç. Dr. İsmail Şimşek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube