Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ilişki sorunu

3 ay önce evlendik. ancak henüz ilişkiye giremedik. çok korkuyorum. psikiyatriye de gittim çözüm bulamadım. bir çözümü var mı.

12 Haziran 2018 18:12
Uzm. Psk. Dan. Murat Çakır Doktora Sor

Uzm. Psk. Dan. Murat Çakır tarafından cevaplandı.

vajinusmus

murat beye teşekkür etmek istiyorum. 3 aylık evliyim. vajinusmus problemim nedeniyle eşimle ilişkiye girememiştik. birkaç yere tedavi için başvurduk fakat bir sonuç alamamıştık. İstanbul'a gitmeyi planlıyorduk. bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Murat Bey'den yardım aldık. Sadece 5 haftada bu büyük problemi yenmeyi başardım. Önceleri problemin çözülemeyeceği konusunda ön yargılarım vardı fakat samimi yaklaşımı sayesinde insan kendisini yanında çok rahat hissediyor. bu süreçte kendisi ile gece gündüz iletişime geçtik. bizi her zaman dinledi ve yanımızda oldu. kendisine çok teşekkür ediyorum.

17 Kasım 2017 09:11
Uzm. Psk. Dan. Murat Çakır Doktora Sor

Uzm. Psk. Dan. Murat Çakır tarafından cevaplandı.

Murat Hocama sonsuz teşekkürler ?

Merhaba Murat Bey. 23 yaşında bir bayanım. 1 yıllık evliyim. Bende ilişkiye girememe problemi vardı. Ayrıca etraftan giderek artan biçimde çocuk baskısına maruz kalıyordum. Artık kimseyle konuşmak istemiyor, evden dışarı dahi çıkmak istemiyordum. birkaç defa tedavi için doktora gittim. İlaç aldım, psikiyatriste gittim hatta hocaya bile gittim ama maalesef bunlardan bi sonuç alamadım. Çok ümitsizlik yaşıyordum derken internetten Murat Bey'i buldum. Asla çözemeyeceğimi ve kurtulamayacağımı düşündüğüm vajinusmus probleminden onun sayesinde 3 ayda kurtulmayı başardım. Beni çok iyi anlayan, adeta hislerimi okuyan son derece samimi ve bilgili bir psikolojik danışman. Size çok teşekkür ederim. İyi ki sizle tanışma fırsatı buldum. İyi ki varsınız.

18 Mayıs 2017 23:03
Uzm. Psk. Dan. Murat Çakır Doktora Sor

Uzm. Psk. Dan. Murat Çakır tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube