Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Fenayım hocam

Merhaba hocam oncelikle kendımı hiç iyi hissetmedigimi belirtmek isterim ben OKB yim ama bununla ilgili her hangi bi tedavi veya ilaç kullanmadım...Hocam Bundan 70 gun once bı cınsel ılıskıye gırdım sonra aklıma hiv kapma konusu geldi içime kapandım hiç evden cıkmadım kımseyle konusmadım hiç 70 gun sonunda hastanede test yaptırdım negatif çıktı ama...Testi yaptırmadan once enfeksiyon bolumunde lavaboya gıtmem gerekıyordu orda bı hasta onun tuvaletını kullanabılecegımı soyledı gırdım...Kendıme ınsulın ıgnesı yapacaktım.Lavabonun kenarına koydum ıgneyı sonra elıme alıp yaptım ama sımdıde aklıma takılan benden once hiv + kişi girmiş olsa tükürüğü veya cinsel salgısı benım ıgneyı koydugum yerdeyse ya bana hiv bulastıysa kaldı...Atamıyorum ustum...

25 Temmuz 2014 11:02
Psk. Selin Pamuk Doktora Sor

Psk. Selin Pamuk tarafından cevaplandı.

korku psikolojisi

İyi günler ben Kocaeli Üniversitesinde, Gazetecilik bölümü okuyorum. Proje ödevimiz var ve grup olarak yapmayı düşünüyoruz. Projenin konusu ; korku duygusunun psikoloji ile bağlantısı buna bağlı olarak katiller ve cinayetler üzerindeki etkisi. Acaba araştırmaya nereden başlamalıyız ? Bilgilendirirseniz yada söylerseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

7 Mart 2014 11:25
Psk. Selin Pamuk Doktora Sor

Psk. Selin Pamuk tarafından cevaplandı.

yorgunluk

merhaba hocam ben 21 yaşındayım 2 aydir aşırı yorgunluğum ve uyku halim var hiç bise yapamıyorum birde bacak ağrılarım var özellikle oturunca ve yatinca daha şiddetleniyor kan tahlilleri mi falan da yaptırmıştim Ozaman bise çıkmamıştı acaba psikolojik olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim .

25 Şubat 2014 13:40
Psk. Selin Pamuk Doktora Sor

Psk. Selin Pamuk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube