Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

bunalımdayım

ben eski erkek arkadaşım la ters ilişki yaşadım. 2 yıl oldu ayrılalı çok kötü bi haldeyim. hep kızlık zari bozuldu mu acaba deyip duruyorum. kendimi yiyip bitiriyorm kaç defa muayene ye gittim gene çözüm olmadı benim için. kaç defa ölmek istedim o kadar kötüyüm yani. talip lerm le geliyor ve Evlenemjym psikolojm çok bozuk. Bn köyde yasiyorum imkan yok burda ailemede bi sey anlatamıyorm. sizde aradim çareyi ne olur yardımci olun. yoksa Bn ölümü çare olarak görecm.

10 Ekim 2016 21:59
Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe Doktora Sor

Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe tarafından cevaplandı.

Testislerin Aldırılması

İyi günler, Ben erkeğim. Testislerimi aldırırsam bunun bana psikolojik, biyolojik, fizyolojik ne tür bir yansıması olur? Kadınlara karşı duyduğum, engel olamadığım, enerjimi büyük oranda etkileyen cinsel isteğimi kaybetme ya da cinsel isteğimin azalması gibi bir durum doğar mı? Testislerin aldırılıp, dondurulup ileriki süreçlerde vücuda tekrar yerleştirilmesi tıbben mümkün müdür?

30 Temmuz 2015 02:56
Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe Doktora Sor

Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe tarafından cevaplandı.

fetişşşşşş

hocam iyi günler . ben yaklasık 10 yaşından beri ayak fetişiyim sesks yaşamım sadece bunun üzerine kurulmuş vaziyette derecesini soracak olursanız kadın çorapları vs. ayak yalamak bu tür fantezileri bu videoları izleyerek yaşıyorum tedavi olmak istiyorum fakat psikologa gitmeyede çekiniyorum çünkü o kadar param yok psikiyatra gitmek istiyorum fakat psikiyatrın sanmıorm tedavi edeceğini sizin öneriniz nedir ne yapmam gerekiyor hayatım alt üst oldu depresyondan baş titremesi felan olmaya başladı siizn öneriniz nedir iyi günler...

15 Haziran 2015 21:08
Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe Doktora Sor

Uzm. Psk. Dan. Cem Keçe tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube