Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

hastalık hastası mıyım?

Doktor bey merhaba, benim sorunum vücudumdaki en küçük bi rahatsızlığı büyütmem. Şu anda ensemde ağrı var tümör olduğunu düşünüyorum yada beyin kanaması... Sürekli böyle oluyor ve çok huzursuz stresli hissediyorum. Elim ayağım titriyor çarpıntı çok fazla oluyor. Aynı durumu çocuğum içinde düşünüyorum. 3 yaşında oğlum var başım ağrıyor dese tümör mü var, kussa beyin kanaması... Hastalık takıntım var ama hep kötü senaryo. Ne olur yardım edin. Bu durumdan bi psikiyatra gittim panik bozukluk teşhisi konuldu selectra 50 mg verdi ama hiç kullanmadım. Nedeni ise prospektürde okuduğum yan etkilerde intihar düşüncesi yazması. Bi hafta içinde iki farklı hastanede iki farklı nöroloji uzmanına muayene oldum. Birşey yok demelerine rağmen farklı doktor a...

28 Eylül 2014 21:13
Psk. İskender Yusuf Doktora Sor

Psk. İskender Yusuf tarafından cevaplandı.

okb ve hipokondriyazis

Hocam kanser olmaktan çok korkuyorum.nedeni nedir.ayrıca kendimi sûwrekli hasta gibi hissediyorum ve endişeleniyorum uykularım kaçıyor ne yapmalıyìm.

8 Eylül 2014 00:30
Psk. İskender Yusuf Doktora Sor

Psk. İskender Yusuf tarafından cevaplandı.

Eşcinsel ola bilme korkusu

Merhaba doktor. benim 21 yaşım var ve benim hayatım gecen yılın ocak ayından itibaren karaldı. ben çoçukluğumdan ergenliğime kadar hep kadınlardan hoşlanan maço bir erkek olmuşumdur amma ergenlikte 15-16 yaşlarımda yaptığım bazı yalnışlar (eşcinsel pornografisi meraktan izleme) aslında o dönemlerde midem bulaniyordu amma sanki bende parafil olduğu için bunu izliyordum gecen yıəldan itibaren gelen eşcinsel düşünceler dürtüler beni mahv ediyor şu an halim çok kötü lütfen bana yardım edin doktor.

2 Eylül 2014 22:02
Psk. İskender Yusuf Doktora Sor

Psk. İskender Yusuf tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube