Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Okb yada diğer?

Merhaba hocam 23 yaşındayım hemşireyim sürekli hapse girme korkum var hiçbir yasadışı eylemde bulunmadığım halde ve sürekli birilerinin arkamdan iş çevirdiğini düşünüyorum okb diyebilir miyiz yada ben şizopat mıyım bunlar bir kuruntu mu tıp öğrencisi sendromu gibi bildiğim semptomlar olduğu için mi korkuyorum?

17 Mart 2021 23:04
Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz tarafından cevaplandı.

Cevap lütfen ??

Merhabalar umarım sorumu görüp cevaplarsınız.. Saçma bi yakınlaşmadan sonra 4 kez adet olup, 4 kez idrar testi yapıp, 2 kez de muayene olduktan sonra hala hamile olmadığıma ikna olamıyorum kendi içimde. Devamlı acaba mı diye düşünüyorum. Aklımdan atamadım ve bu durum artık beni çok rahatsız etmeye başladı. Karnımda durup dururken bi şeyler hissediyorum. İnternetten sürekli araştırıyorum. Doktorum bana okkb olabileceğimi ve ilerde bu durumun beni ve ilişkimi daha çok etkileyeceğini söyledi. Sizce de öyle mi ne yapmalıyım?

28 Eylül 2018 09:29
Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz tarafından cevaplandı.

Psikolejik rahatlama istegi

Merhaba hocam ben daha once biryle kondomsuz cinsel iliskide bulundum ve bir sure sonra hiv kaptigimi dusundum testlerdede en erkenn3 hafta sonra hiv kapip kapmadigim anlasiliyormus bende 8.ci haftada 4.nesil test yaptirdim kesin sonuc aldim hiv kapmamisim negatifim ama.buna ragmen artik hep icimde bir korku var cok fazla takintili oldum hep aklimda bu dusunce ya hiv.kaparsam en ufak seyden bile kapacagimi dusunuyorum kimseyele yakin bir iliski kuramiyorum hep canim sıkılıyor arada bir hiv testi yapip tekrar negetifimiyik degilmiyim bakmak istiyorum icim bir turlu rahat olmuyor unutmak istiyorum bu dusunceyi ama aklimdan cikmiyor gun icerisinde cok fazla aklima geliyor geldigi zamanda kendimi kotu hissediyorum artik ne yapmam gerek tavsiyel...

22 Nisan 2018 10:38
Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube