Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

HOCAM LÜTFEN CEVAPLAYIN.

Hocam merhaba,çok kısa bir özetle yaşadığım durumdan bahsetmek istiyorum.Hayatımın her döneminde aşırı sinir hali öfke kontrolü sorunu herşeye şüphci yaklaşım ve aklımda sürekli sorular soran biri varmış gibi yaşıyorum ses duymuyorum sadece his ama beni yönlendirmeye çalışıyor bunun yanında öfkemi kontrol edemediğim zamanda saldırganlık başlıyor kriz geçiriyor gibi ne söylediğim sözü biliyorum ne yaptığım davranışları ve tüm bedenim titreyip kasılıyor.Hayatımın bazı dönemlerinde kendi kendime yabancı dış dünyaya yabancı hissediyorum bu durum bazen bi kaç gün bazen haftalarca sürebiliyor sanki rüyada gibiyim ve kendimi biryerden atsam uyanacakmışım gibi kafamda dönen düşünceler oluyor içim hep huzursuz hayatımda herşey normal olmasına rağmen...

7 Eylül 2016 11:34
Uzm. Psk. Merve Mamacı Doktora Sor

Uzm. Psk. Merve Mamacı tarafından cevaplandı.

insan beyninin sınırları

Hocam, beyni zorlamak zararlı mı? Ders çalışamıyorum, halsizliği, başımın ağrıdığını, uykusuzluğu, devam etmenin verimsiz bu yüzden anlamsız olacağını bahane edip erteleme yapıyorum bazen bu şikayetlerden dolayı hiç ders çalışmıyorum. Bu düşüncem doğru mu? Yani sakin ve rahat durumdayken mi ders çalışılır?

3 Haziran 2016 21:08
Uzm. Psk. Merve Mamacı Doktora Sor

Uzm. Psk. Merve Mamacı tarafından cevaplandı.

Sürekli hayal kurmak

Sürekli kurmaktan çok sıkıldım ve kendimi durduramıyorum istemsizce hayal kuruyorum resmen lütfen bana yardımcı olun hayal kurmaktan nasıl kurtulabilirim. Aşırıya kaçtı artık hayal kurmalarım istemsizce oluyor bana yardım edin lütfen.

4 Eylül 2015 18:24
Uzm. Psk. Merve Mamacı Doktora Sor

Uzm. Psk. Merve Mamacı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube