Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

eşimle o kadar çok sorunumuz var ki..

merhaba doktor hanım. ben bir buçuk yıllık evliyim yaşım 20. eşimle o kadar çok sorunumuz var ki.. eşim biz evlendikten 6 ay sonra iflas etti çok borcumuz var ve kaynanamlarla oturuyoruz. ilk 6 ay bana çok ilgi gösteriyordu beni sevdiğini hissediyordum. 2 günde 1 cinsel ilişkimiz oluyordu. ama bu 9aydır benimle ilgilenmiyo sabah akşam telefonunu elinden düşürmüyor ne zaman konuşmaya kalksam lüzumsuz konuşma kapa çeneni diyip beni tersliyo ve kırıyor. cinsel ilişkimiz ise yok denecek kadar azaldi ve ben bunun üstüne kocamı mastürbasyon yaparken gördüm ama söylemedim. kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin..

20 Ağustos 2014 22:52
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış Doktora Sor

Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış tarafından cevaplandı.

Eşim benimle sohbet etmiyor.

Mrb hocm bnm srum su Esim bnmle hic bisey yapmktn zevk almyo sanrim disari cikiyoruz muhavbt etmiyor evde birlikte sohbet edemyruz tlfnu alip yatiyor sizce bu neden olabilir.

11 Temmuz 2014 03:54
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış Doktora Sor

Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış tarafından cevaplandı.

selam

hocam bir cinsel ilişki normalde kaç dk. sürmeli.Bende erken boşalma var.Vajene girişten sonra 2 dk içinde boşalıyorum. Bunu kaç dakikaya çıkarmalıyım. Arkadaşlar ilk birleşmeyi 15-20 dk sürdürdüklerini hatta ikincisinde 40 dk kadarsürdüğünü kadınlarında amcak bu uzun zaman da orgarzm yaşayabildiklerini söylediler. 2-3 dk lık zamanlarda orgarzıma ulaştırmanın güç olduğunu anlattılar.Bunun normali ne dir.Teşekkürler. Birde çoğu zaman bir boşalmadan sonra kendimi toparlayıp ikinciyi düşünemiyom. Ama genelde harkez ikinciyi yaşıyabiliyormuş. Ben bunun için ne yapmalıyım.

17 Nisan 2014 10:52
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış Doktora Sor

Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış tarafından cevaplandı.

Ayrılık sonrası hafızanın sadece kötü şeyleri anımsaması

Merhaba,Kız arkadaşımla 4.5 yıllık evliliğe giden ilişkimiz benim ilişkinin özellikle başlarında ve sırasında yaptığım hataların birikmesi sebebiyle noktalandı.Kuvvetli olan bağımız ilk defa gerçek manada koptu.Benim söylediğim kötü sözler ve yaptığım davranışların birikmiş olması ilişkimizi bu noktaya getirmiş. Şu an yurtdışında ayrı ülkelerde eğitimdeyiz ve burada psikoloğa gitme sanşı malesef bizim için yok .Sevgilimin söylediği problem sadece "kötü anları,sözleri,davranışları" hatırladığı ve kendisini zorlasa da iyi şeyleri aklında getirip ilişkiyi onarma şansı olmadığı ve her yeni hamlemde de malesef olumsuz yönleri bulması. Bu bir sendrom mudur ? Aklınıza ilk gelen hangi durumlardır ? Araştırmamız için tahmin ettiğiniz teşhis veya teş...

25 Mart 2014 00:31
Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış Doktora Sor

Uzm. Psk. Manolya Özek Tatış tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube