Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Erken sönme

Yasim 34 3 yillik evliyim esime karsi cinsellikte soguyum yanimdayken uyarmama ragmen gaz cikartmasi bni sogutuyo Ve mastrbasyon bagimliligim bekarliktan beri devam ediyo gunde 1 ve buda erken sönme sorunu olusturuyor ve testosteron total de 1,86 serbestte 3,51 ng/ml Sizce bu bu bagimliliktan ve esime sogukluktan nasil kurtulabilirmm

25 Nisan 2019 10:10
Uzm. Psk. Nil Bireyşoğlu Özen Doktora Sor

Uzm. Psk. Nil Bireyşoğlu Özen tarafından cevaplandı.

Aldatılıyor muyum

Eşimle 10 yıllık ilişkimiz var, son 4 yıldır evliyiz. Bir yaşında kızımız var. Dönem dönem büyük sıkıntılar atlattık ama aramızda güçl bi sevgi var diye ayrılsak da geri döndük sıkıntıları aştık. Ama son zamanlarda eşim ufak sorunları bahane edip küsüyor 2-3 hafta küstü onu kıran ben olduğum için gönlünü aldım tam düzeldik derken 1 hafta geçmeden yine küstü 15 gün oldu aynı ev içinde iki yabancı gibiyiz adım atmak istesem de yapamıyorum çünkü son küstüğünde ben sensiz daha mutluyum böyle niye gelip gönlümü alıyorsun dedi. Acaba sevgisi mi bitti hayatında biri mi var diye düşünmekten helak oldum. Bir fikir verin lütfen ne yapmalıyım?

26 Aralık 2018 20:59
Uzm. Psk. Nil Bireyşoğlu Özen Doktora Sor

Uzm. Psk. Nil Bireyşoğlu Özen tarafından cevaplandı.

Cinsel isteksizlik

İyi aksamlar doktor hanım 8 yillik evli iki cocuklu bir kadinim esimle evlendigimizden bu yana iletisim sorunu yasiyoruz ayni evde iki yabanci gibi hayatimizi surdurmekteyiz. cinsel iliskimiz cok zayif bekar gibi hissediyorum cok yanlizim.hayata dair paylasimimiz yok denecek kadar az.kadin oldugumu hissettirdigi ruhsal yonden tatmin edici hicbir gayreti yok.beklentilerimi karsilamiyor.hissediyorum o da mutsuz onunda sıkintilari var ama iletisim kuramadigimiz icin birbirimizi anlayamiyor iliskimizi yipratiyoruz.Birbirimize olan, sevgi ve saygı duygularindan suphe etmeye basladik.Bizim icin oneriniz nedir? Tesekkur ederim..

16 Ekim 2018 21:13
Uzm. Psk. Nil Bireyşoğlu Özen Doktora Sor

Uzm. Psk. Nil Bireyşoğlu Özen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube