Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Randevu talebi

Selen Hanım merhaba, muayenehanenize gelmek için randevu alabiliyor muyuz bu yakın zamanda?Yoksa online mı oluyor seanslar ?En yakın ne zamana randevu verebilirsiniz?

9 Mayıs 2020 17:23
Dr. Psk. Selen Ayas Bütün Doktora Sor

Dr. Psk. Selen Ayas Bütün tarafından cevaplandı.

ilgisizlik

mrb. Benim 3 yıldır bi ilişkim var 3 aydır da nişanlıyız. Nişanlım son zamanlarda çok ilgisiz çok tartışıyoruz bu yüzden. Çalışıyorum yoğunum gibi şeyler söylüyo. Ama daha önceden bu kadar yapmazdı. Hep arar merak eder kıskanırdı. Ama şimdi hic böyle değil. Bana eskisi gibi güzel sözler de söylemiyo. Dediğim gibi çok tartıştık bu konulari söylüyorum özür diliyo yalvarıyo 1 hafta çok ilgi gösteriyo sonra yine aynı. Şu sıralar yine öyle. 2 günde bir arıyo bende hic birşey söylemiyorm kendi anlasın istiyorum. Ama anlamıyo heralde. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

13 Mayıs 2014 13:07
Dr. Psk. Selen Ayas Bütün Doktora Sor

Dr. Psk. Selen Ayas Bütün tarafından cevaplandı.

aşk ve aldatma

Evli, iki çocuk annesiyim. 19 yıllık evliyim. 36 yaşındayım.21 yaşında severek ,flört ettiğim ilk erkekle evlendim. 17 yıldır sorun yaşamadık. Genelde çocuklar yüzünden tartışıyorduk. Eşimle son zamanlarda çok tartişıyorduk. Birbirimizden soğumuştuk. Cinsel sorunlarımız olmaya başlamıştı. İsteksizlik yaşamaya başlamıştım. Cinsel terapi görmeye başladık. Ama ben psikoloğuma aşık oldum. Ona hayranlıkla başladı her şey. Dostum, sırdaşım oldu. O da ne kadar uzak durmak istese de kayıtsız kalamadı. Flört ederken bulduk bir anda, kendimizi. Sonra ben geri çekmek istesem de çok kez ,kendimi ona daha çok yaklaşırken buldum. O da benim zarar görmemi istemedi. Etik olarak buna karşıydı. Ama o da duygularına engel olamadı. Bu arada eşimle cinsel sorun...

11 Mart 2014 22:57
Dr. Psk. Selen Ayas Bütün Doktora Sor

Dr. Psk. Selen Ayas Bütün tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube