Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ben ve aile sorunum

Merhaba doktor bey aile ici sorunlar esimle yasiyorum Ifade edememe konusamama anlatamama problemim var Ve bu ifade edememe eksikligimin basima buyuk bir sorun actigi bir olayla karsi karsiyayim..

11 Haziran 2019 11:06
Uzm. Psk. Ümit Yılmaz Güven Doktora Sor

Uzm. Psk. Ümit Yılmaz Güven tarafından cevaplandı.

Karımla ilgili

İyi günler, Karımla yaklaşık 2 yıldır evliyiz. Karım benle evlenmeden önce iki farklı kişiyle cinsel beraberliği ve bir kaç kişiyle tam cinsel temas kurulmadan oral olarak beraberliği olmuş. Bunları evlenmeden açık bir şekilde konuştuk. Benle nişanlıyken ikinci cinsel beraberlik yaşadığı kişiyle yaklaşık 5-10 günlük telefon görüşmelerini öğrendim. Sorunum şu; karım daha önce cinsellik beraberlik yaşadığı için acaba o cinsel beraberliğe özlem yada istek duyar mı? Benim penisim büyük değil daha önce büyük penisler gördüğü için kıyaslama yapar mı? Bu arada karımla iyi bir cinsel beraberliğimiz var ve beni baştan beri çok seviyor. Teşekkürler..

1 Mayıs 2015 11:34
Uzm. Psk. Ümit Yılmaz Güven Doktora Sor

Uzm. Psk. Ümit Yılmaz Güven tarafından cevaplandı.

Kardeşimin eşinin ileri derecede kardeşime bağlılığı

Hocam merhaba.damadımız 45 yaşında.kız kardeşim 35.yaklaşık 2aydır damadımız kardeşimin üzerine çok düşüyor,sürekli elini tutuyor.hatta şimdi yarım saatte bir kardeşimden mesaj bekliyor.en son dün mesaj 45 dakika sonra gelince intihat etmeyi düşünmüş.ben zaten seni çok üzüyorum gibilerinden konuşmuş.şu an bir doktora gidiyorlar ve ağır bir ilaç kullanıyor.ben damadımızın kendine,kardeşime ve yeğenime zarar vermesinden korkuyorum.normalde şimdiye kadar böyle bir problem yoktu.ilk işiyle ilgili bir problem yaşadı,sonra tansiyon problemi ortaya çıktı.. Kardeşimden ben daha çok panik yapıyorum.sbize yol gösterirmisiniz?hastaneye yatması gerekirmi? Birde şu var aradada yaptıklarının hatalı olduğunu kabul edip, kendimi düzelteceğim diyor.doktoru ...

20 Haziran 2014 13:23
Uzm. Psk. Ümit Yılmaz Güven Doktora Sor

Uzm. Psk. Ümit Yılmaz Güven tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube