Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Eşcinsellik

Küçük yaşlarda eşcinseldim kuzenlerimle ilişkiye giriyordum orta okul da lise başlarında da eşcinseldim hemcinslerimle ilişkiye girdim.Komşularım la bile. Ama ergenlik dönemi ve sonrasında hatta kız kardeşim doğdukktan sonra bıraktım vazgeçtim. Bu yaşadıklarım sürekli aklıma geliyor beni yıpratıyor kafamı meşgul ediyor.Bunalıma giriyorum. Buna nasıl son vermeliyim ?

22 Eylül 2014 17:42
Psk. Eray Varol Doktora Sor

Psk. Eray Varol tarafından cevaplandı.

cinsel işlv

hocam erhaba ben 19 yaşındayım sabhları kalktığımda penisim hep iktidar halinde oluyo. bu psikoljik diyolar ve bi filmde açık kadın gördüğümde hemn tahrik oluyorum hocam nasıl kurutlurum ltfen yardmcı olun tşk

24 Temmuz 2014 21:10
Psk. Eray Varol Doktora Sor

Psk. Eray Varol tarafından cevaplandı.

erken boşalma

Hocam, ben 17 yaşındayım,hiç ilişkiye girmedim ve mastürbasyon yaptığımda 2 dk da boşalıyorum acaba ne yaparsam bu erken boşalmayı yenerim, bazı kişiler bebe yağı kullan diyorlar acaba ne yararı olur bebe yağın, sonra dur - başla tekniğini yap diyorlar ben 1 aydır yapıyorum hiç gelişme olmadı, bu dur başla tekniğinde ara verdiğimde kaç dk beklemem lazım yada hocam başka önerileriniz var mı bunun için, yoksa ilerde sorun yaşamak istemiyorum.

15 Temmuz 2014 17:26
Psk. Eray Varol Doktora Sor

Psk. Eray Varol tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube