Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kendime olan sevgim inancim

Merhaba... Ben bir cok sorunum var hangisinden baslasam bilmiyorum.ozguvenim yok diyebilirim .topluma girmektn konusmaktan cekiniyorum kalbim hizli atmaya basliyor sinirli birisiyim olmeyi istedigim bile oldu ama nedenleri bunlar degil yasadigim yedigim kaziklar yardim edebilir misiniz bana ?

10 Ağustos 2015 20:21
Psk. Murat Bilim Doktora Sor

Psk. Murat Bilim tarafından cevaplandı.

Anlam veremiyorum

Benim sıkıntım kendimi rahat hissetmediğim ortamlarda küçük tuvaletimi yapamıyorum kendimi istemsizce sıkıyorum geriliyorum ama küçük tuvaletimi yapamıyorum sadece evimde ve çok sakin ortamlarda yapıyorum. yardımcı olurmusunuz?? Sanırım aylık 1 soru şansım olduğu için sizin verdiğiniz cevaba yanıt veremiyorum rica etsem e posta adresinizi alabilirmiyim?

21 Haziran 2015 17:54
Psk. Murat Bilim Doktora Sor

Psk. Murat Bilim tarafından cevaplandı.

sorunlar

Hocam merhaba ben kendimi hep diyerleriyle kıyaslamaya başladım özellikle de boyumu boyum 1.73 bana kısa gibi geliyor dışarıya çıktığımda dolayısıyla içime bir mutsuzluk düşüyor tanımadığım veya samimi olmadığım arkadaşlarımla veya insanlarla konuşurken zorluk çekiyorum samimi olduğum arkadaşlarımla çok rahat bir şekilde konuşabiliyorum ve şakalaşabiliyorum tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim ailemden uzakta yurtta kalıyorum özellikle sınavlar yaklaştığında bu sorunlar da üst üste binince derslerime motive olamıyorum kızlarla olan iletişimimde çekingenlik yaşıyorum ve heyecanlanıyorum şu an için psikoloğa gidecek ne zamanım ne de durumum var hocam bu konuda bana ne gibi önerileriniz olabilir şimdiden teşekkür ederim

28 Mart 2015 21:17
Psk. Murat Bilim Doktora Sor

Psk. Murat Bilim tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube