Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

tikim var sürekli dua ediorum..kendime hakim olamıyorum.eğer dua etmezsem k

tikim var sürekli dua ediorum..kendime hakim olamıyorum.eğer dua etmezsem kötü bişiler olucakmış gibi hissediyorum. ve sürekli dua okumasam bile yüzüme amin yapıorum.yhani ellerimle yüzüme koyuyorum...ve yüzümde yavaş yavaş alerjiler oluşmaya başladığını farkettim.ama hala kendime engel olamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim... bide kendimi hep cünüp hissediyorum..gördüğüm rüyalarıda hatırlayamadığım için hergün banyo yapmak zorunda kalıyorum, bu yüzden annemle sürekli kavga ediyorum..

23 Eylül 2010 21:56
Uzm. Dr. Mert Alev Doktora Sor

Uzm. Dr. Mert Alev tarafından cevaplandı.

merhlar hocm bn 24 yaşdaym sinir sitres panik ataktan dolayı psikiyartise g

merhlar hocm bn 24 yaşdaym sinir sitres panik ataktan dolayı psikiyartise gitim bna esram adında ilaç vrdi fkat o ilaçlar beni kötü etkiledi uyayamıyorum 45 kilodn 20 gnde 41 kiloya dştüm daha fzla psikolojim bozuldu gittikçe kilo kaybı yaşıyorum ve buda beni hayatla bağlantımı engellio beni görenler a nekadr zayıfsın ölücen zayıflıktan gibi tepkilerle karşılaşıyorum zaten sinirli bi yapıya sahibim dahada kötü oluyorum evin içine haps oldum psikolojim bozuldu bana yrdımcı olun neolur.teşkkürler.

23 Eylül 2010 09:01
Uzm. Dr. Mert Alev Doktora Sor

Uzm. Dr. Mert Alev tarafından cevaplandı.

Hocam tetkikler yapıldıktan sonra EKT tedavisi göreceğim İzmir'de.Çok korku

Hocam tetkikler yapıldıktan sonra EKT tedavisi göreceğim İzmir'de.Çok korkuyorum.Ölüm korkusu yaşıyorum.Bu korkum tedaviyi olumsuz etkiler mi.Tedaviye başladığım günlerde neler hissederim.Başarısız olma ihtimali var mı.Teşekkürler.

20 Eylül 2010 12:18
Uzm. Dr. Mert Alev Doktora Sor

Uzm. Dr. Mert Alev tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube