Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Aripa kullanma

Hocam selectra kullandıgım sırada doktor onermemesine rağmen cahilligimle arkadaşıma iyi geldigi icin aripa kullandım.Kullanmadan once asırı enerji ofke ve stresim vardı.Fakat bende yoğun kasılma ve kas agrıları yaptı aynı zamanda bir ugusukluka getirdi.Acaba bu durum ilacı kesince düzelir mi?Yaşım 23 spor dahi yapamıyorum cok pişmanım kendi kendime tedaviye kalktıgım için.

26 Ağustos 2020 11:53
Doç. Dr. Fatih Kayhan Doktora Sor

Doç. Dr. Fatih Kayhan tarafından cevaplandı.

çocuk gibi davranışlar

Merhabalar,bir kardeşim var.20 yaşında fakat çocuk gibi davranıyor. Akademik başarısında herhangi bir sıkıntı yok,liseyi bitirene kadar hiçbir sorun yaşamadık,birçok kez takdir teşekkür aldı.Fakat şu anda üniversiteye gidecek bir durumda değil.Kendi başına hayatını devam ettiremez.Kendi başına bir yerden bir yere gitmekte bile zorlanıyor.Küçükken havale geçirdi iki kez. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bize yardımcı oalbilir misiniz,kesin bir sonuç alabilir miyiz tedavi sonucu?

6 Mayıs 2019 11:28
Doç. Dr. Fatih Kayhan Doktora Sor

Doç. Dr. Fatih Kayhan tarafından cevaplandı.

İlaç kullanımı

Selami alüküm hocam ben sosyal fobi ve vucut disfornik hastasıyım 150 miligram efeksör ve 150 miligram solian kullanıyorum bunların yanında prozac 20 miligram alsam bir sıkıntı olur mu hocam

25 Aralık 2018 22:24
Doç. Dr. Fatih Kayhan Doktora Sor

Doç. Dr. Fatih Kayhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube