Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Anksiyete ve selectra atarax

Merhaba Gökhan Hocam Öncelikle sevgi ve saygilarimi sunarım. 3 aydır selectra 50mg kullanıyorum. Kaygı endişe ve korku için. Epey faydası oldu. Ancak son 4 gündür iş yeri ile ilgili endişeli ve kaygılı durumlarım var. Bastırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Uyku düzenim Iyi. Önceden dr. Atarax alabilirsin demişti. Selectra ile atarax uygun olur mu? Ne kadar süre ile alabilirim.

21 Nisan 2019 13:38
Uzm. Dr. Gökhan Öz Doktora Sor

Uzm. Dr. Gökhan Öz tarafından cevaplandı.

mizofoni rahatsizligi

Merhaba Gokhan bey Bir soruda hastaniza mizofoni hakkinda "mail adresinize hastalikla ilgili ayrıntılı bilgi ve nasil başa çıkabileceğinizle ilgili öneri veren bir broşür gönderebilirim" demissinizrica etsem banada yollayabilor misiniz.Yanimda biri yemek yerken bisey icerken cok rahatsiz oluyorum.babam cok sesli nefes aliyor.aksamlari nefesinin sesinden delircek gibi oluyorum.cok geriliyorum.kendimi televizyona verip duymamaya calisiyorum ama olmuyor.Gercekten bas edilebilir mi bu rahatsizlikla. Mail adresim gulden-gurler@hotmail.com

14 Mart 2018 00:35
Uzm. Dr. Gökhan Öz Doktora Sor

Uzm. Dr. Gökhan Öz tarafından cevaplandı.

Yardımcı olur musunuz

Merhabalar doktor bey. Çocukluğumdan beri var olan çalma isteği var bende. Genelde kontrol ediyorum. Bazı dönemlerde aşırı şiddetli oluyor. Dönem dönem gelip geçiyor. Bu hastalık mı ve tedavisi var mı? Çünkü çok yoruluyorum. Sürekli kendimi kontrol etmeye çalışmak yorucu. Bundan kurtulabilir miyim?

10 Haziran 2017 01:34
Uzm. Dr. Gökhan Öz Doktora Sor

Uzm. Dr. Gökhan Öz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube