Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Tututukluluk

Hocam ben konuşurken heyecan yaptığım zaman dilimde harfler takılı kalıyor bu takıntıdan kurtarılmam için ne yapmam gerekiyor ?

31 Temmuz 2015 00:15
Uzm. Dr. Uğur Yakın Doktora Sor

Uzm. Dr. Uğur Yakın tarafından cevaplandı.

nefes darlığı

iyi günler hocam 26 yaşındayım yokuş çıkarken,koşarken,merdiven çıkarken,orgazm olurken nefes alamıyorum çok kötü oluyorum ölecekmiş gibi kalbim bu esnalarda küt küt çarpıyo göğüs hastalıklarına ve kardiyolojiye gittim bişey yok dediler psikolojik olabilir dediler bazen durduk yere boguluyorum banyo yaparken bi anda panikliyorum nefes alamadıgım için cıkıyorum banyodan sürekli oluyor bu durum hatta su içerken bile panikliyorum nefes alamadıgım için lustral kullandım doktor tavsiyesinde 6 kullandım bıraktım gene kötü oldum gene başladım 6 ay yine kullandım gene bıraktım çünkü 25 kilo aldım ve 3 ay önce bıraktım bu anllattıgım durumları yasıyorum ömür boyu ilaçmı kullanıcam bu nefes alamama durumu gerçekten psikolojikmi ?

15 Temmuz 2015 23:37
Uzm. Dr. Uğur Yakın Doktora Sor

Uzm. Dr. Uğur Yakın tarafından cevaplandı.

Koprofili hastalığı

Hocam merhaba, birkaç enfeksiyon ve psikiyatri doktoruna sorduğum soruya hala istediğim yanıtı bulamadım. Aslında söyledikleri doğru olabilir ama kabul etmek istemiyorum. Konuya gelirsek, ben koprofili hastasıyım. Kendimin veya karşı cinsin dışkısını seyretmek/yemek bana cinsel zevk veriyor. Gün boyunca bunun sağlığıma zararının olmadığını ispatlayacak bilgiler edinmeye çalışıyorum. En azından kendi dışkımın... Bu tür içerikli filmlerdeki partnerler ölmüyorsa, bende bu hastalığımla yaşar ölmem diye düşünüyorum. Yine de ciddi veya kalıcı bir hastalığa yakalanmaktan korkuyorum. Bu konuda uzman doktora danışacağım ancak bu süreç içinde çok mu zarar görürüm? Her yediğim dışkı beni daha mı fazla hasta yapacak? Dudaklarımın yara olması gibi. Teşe...

13 Temmuz 2015 20:13
Uzm. Dr. Uğur Yakın Doktora Sor

Uzm. Dr. Uğur Yakın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube