Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gebelik hamilelik

Benim beta hcg *** *** ** cikdi gecen bir hafta once gitdim keseyi gormesi testde bu cikdi zaten ultrasnda karnimda hic gezdrmedi bulmaya calusmadi 17 ekimde randevum var gene.ama ben bundan 2 aydir secita 5 iciyorum ole hamile kaldim adet tarihim 28 agustos.cok atak panik heyecan yapdgm icin iciyorum bebsgs bise olurmu cikmazdayim yardim edin pskytryde siram 10 gun sonra.burda sirada gelmiyo dolu npcagimi sasrdim kadin doguma sordum bn anlamm dedi allah rizasi icin yardim edin

7 Ekim 2019 14:05
Uzm. Dr. Ali Fuat Baykız Doktora Sor

Uzm. Dr. Ali Fuat Baykız tarafından cevaplandı.

İlaç kullanımı

İyi günler doktor bey. 1 ay kadar süredir ataklarım oluyor kendimi kötü hissediyorum. Dün psikolojik olduğunu anladım ve burhaniye devlet hastanesi kliniğine gittim. Panik bozukluk teşhisi koyuldu ve doktorum 2 adet ilaç verdi. Biri selectra 50mg diğeri tranko buskas. Takıntılı olduğum için prespektüslerini okudum ve özellikle selectranın tehlikeli olduğunu farkettim. Ayrıca diğer ilaçta bağımlılık yapar diyor. Zaten panik halindeyim ilaçları okuyunca iyice kötü oldum. Özellikle intihar duygusu beni korkutuyor ki ilacın yan etkilerinde o da var. İlaçsız bi tedavi mevcutmu. Bu ilaçları kullanmaktan çok korkuyorum. Bu arada 26 yaşındayım Erhan Hakan.

13 Nisan 2016 04:57
Uzm. Dr. Ali Fuat Baykız Doktora Sor

Uzm. Dr. Ali Fuat Baykız tarafından cevaplandı.

panik atak

selam Ali bey... bana bundan 20 gün önce panik bozukluk teshisi kondu ilaçlarım sabah selectra gece içinde remeron verildi ölüm korkum ateş basması mide bulantısı geçti fakat sadece sabahları çarpıntım birde iştahszılığım geçmedi bunlar ne zaman gecer..birde antidepresanlar ne zaman işe yarar..

10 Temmuz 2014 12:00
Uzm. Dr. Ali Fuat Baykız Doktora Sor

Uzm. Dr. Ali Fuat Baykız tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube