Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Okb, majör depresyon

Merhaba doktor bey, düşünme okunması gibi bir sanrım var bu genellikle işitsel halüsinasyon olarak kendini gösteriyor, işitsel olarak yanılıyorum, bazen birileri konuşurken benim hakkımda konuşuyorlar gibi ses duyuyorum yani beni rahatsız eden bir takıntı gibi, kafamı derse verdiğimde aklıma bile gelmiyor bu psikozmu yoksa nevrozmu olur, aynı zamanda majör depresyon hastasıyım, psikoloğum sanrı dedi ama psikiyatristim ilk görüşmede biraz psikoz var gibi demişti, size sormamın nedeni farklı bir uzmandan duymak istemem ve tabi hangi hastalıksa tamamen düzelebilme ihtimalim varmıdır acaba, şuan danıştığım doktorlarımla %55 e yakın iyileşme gördüm ve düşüncelerimin okunması sarısı ilk olarak 5-6 ay önce çıkmıştı, sonra takıntı haline geldi.

22 Ekim 2021 19:45
Uzm. Dr. İsmail Çetin Doktora Sor

Uzm. Dr. İsmail Çetin tarafından cevaplandı.

İBS Tanısı ve Laroxyl

Merhabalar Sayın İsmail ÇETİN hocam. Huzursuz bağırsak sendromu ve dispepsi tanım için laroxyl 10 mg tedavisine başladım.5. gündeyim fakat iştahım hiç yok. Bu geçici bir durum mudur. Yanıt verirseniz beni çok mutlu edersiniz teşekkür ederim.

19 Ekim 2021 11:45
Uzm. Dr. İsmail Çetin Doktora Sor

Uzm. Dr. İsmail Çetin tarafından cevaplandı.

ilaç kullanım zamanı

İsmail bey merhaba, major depresyon tanısı sonucu doktorumun verdiği venegis xr 75 mg ile tedaviye başlandı. ayrıca 54 mg concerta kullanıyorum. acaba bu ilaçları günün hangi diliminde almalıyım? daha önce buna benzer bir tedavide sabah concerta, akşam antidepresan kullanıyordum. bu tedavide de aynı şekilde birini sabah birini akşam mı almalıyım? ya da nasıl kullanmamı önerirsiniz. şimdiden çok teşekkürler. iyi çalışmalar dilerim.

15 Ağustos 2021 18:26
Uzm. Dr. İsmail Çetin Doktora Sor

Uzm. Dr. İsmail Çetin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube