Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kafam çok karışık

Merhaba doktor bey kısaca anlatmak istiyorum: Ben çocukluğumdan beri takıntılı birisiydim ama yaşamayı sevdiğim mutlu olduğum sürece bunun zararını hiç görmemiştim. Daha sonra acı çekmeyle ilgili bir video izledim ve bir kereliğe mahsus panikatak geçirdim -delirme hissi- daha sonra anksiyete depresyon ve okb teşhisi ile citoles10mg kullandım 2,5 aydır kullanmaktayım Artık eski kaygılarım yok bu konuda ilacım çok iyi geldi Fakat şimdiki sorunum başıma dert oldu 3 gün iyisem 3 gün kötüyüm ya da gün içinde sabah iyiysem akşam kötüyüm Kötüyümden kastım bir anda depresyondayım bir anda mutluyum gayet normal haldeyim İlacımı bırakmak istemiyorum çünkü anksiyeteme çok iyi geldi Sizce benim bu durmumun açıklaması ne olabilir ?

16 Ekim 2013 21:56
Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul Doktora Sor

Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul tarafından cevaplandı.

Cipram günde 3 adet

Merhaba doktor bey Benım esim cok sinirli olduğu için doktora gitmeden kendiliğinden ciprama başladı 1 yıldır günde 3 adet cipram iciyor. Ileride ne gibi zararlarını görürüz acaba çünkü bırakmasını istiyorum bırakmıyor . Cok teşekkür ederim cevabınız için .

12 Ekim 2013 08:22
Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul Doktora Sor

Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul tarafından cevaplandı.

non hiv aids

Mrb hocam Ben Hollanda da yasıyorum basımdan bı olay geçtı derdımı sıze anlatıp care bulmak ıstıyorum Insallah benı anlar derdıme care olursun Ben bır aıdslı korunmasızz hayat kadınıyla cınselık yasadım Tabı aıdslı olduğunu bilmıyordum kandırıldım Hayat kadını kendı patronuna anlatırken kulak mısafırı oldum ama ınanmadım Bu şeklide anlatıyordu kadın ınsallah bendekı vırus bulaşmaz adama kanında hemen anlasılmazmıs Hıv vırus kanda saklı kalırmıs Cmv vırus vücutun her tarafında çıkıp sonrası AIDS olundugu anlasılıyormus Ben burda tum testlerımı yaptırdım ve en son testım 12 ay olay sonrası oldum hepsı negatıf temız cıktı bu konu ıcın turkıyede ve Hollanda da pıskolojık tedavılerı gordum sıze sorum cu olacak bu hıv vırus tespıt edılmedenAIDS h...

9 Ekim 2013 18:28
Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul Doktora Sor

Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube