Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

misol 50 mg kullanımı

merhaba psikiyatri tedavisi görmeye başladım doktorum misol 50 gr ilacını verdi 6 ay kullanacağımı söyledi. fakat bir kaç endişem var bu ilaç kan değerlerimde bi değişiklik yapar mı? mesela kanda ki lityum oranını etkiler mi çünkü kafama taktığım bi durum var kaygı bozukluğum var ilerde başka hastalıklara sahip olmaktan korkuyorum ve çok endişe duyuyorum. lityum insan vücudunda az olursa bipolar olabiliyormuş insan. bu ilaç benim kan değerlerimi değiştirir mi etkiler mi? bir de karaciğere kötü bi etkisi var mı bu ilacın? ve takviye almam gereken bir şey var mı bu 6 aylık süreçte ne önerirsiniz?

28 Ekim 2021 14:29
Uzm. Dr. Nuran Şen Doktora Sor

Uzm. Dr. Nuran Şen tarafından cevaplandı.

Unutkanlık sorusu

Unutkanlık sorusu Unutkanliksorusu Unutkanlık sorusu saygilar hayatimi etkilemeyen basit unutkanlik oluyor dr bana tebokanfort nootropil onerdi sizin bu konuda pratik oneriniz yokmu ne yapabilirim ayrica bu ilaclari devamli almamin sakincasi varmi stress icin oneriniz yokmu ilac disi troıt normal b12normalanksıyete için buspon alıyorum beyne zararı olurmu bunamayi onleyebilecek ineriniz yokmu geleneksel tıp olarak öneriniz

26 Temmuz 2021 08:07
Uzm. Dr. Nuran Şen Doktora Sor

Uzm. Dr. Nuran Şen tarafından cevaplandı.

Panık pozuk luk

Nuran hanim merhaba mehmet ben. Panik bozukluk rahatsızlıgim vardı tanıdınızmı?fitness egtmeni paxil 20 lik kullanıyodum, Hersey iyi giderken bugun gün icerisinde 2 kere olur korkusu yasadım.biri denizde,biride otobüste oldu.özellikle otobuste çıkamama v rezil olma korkusundan dolayı uzun devam etti.bu normalmi? İlaç kullandgm sürece bugunki gbi olmamıstım.20 mg la devam edeyim mi?yeterlimi?4 aydır bu ilacı kullanıyodum bu arada.

21 Temmuz 2019 22:55
Uzm. Dr. Nuran Şen Doktora Sor

Uzm. Dr. Nuran Şen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube