Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Birlikte kullanım

Hocam merhabalar yaklaşık 4 aydır fonksera 20mg ve desyrel 100mg kullaniyorum bugün doktora gittiğim de bende olumlu şeyler göremediğin den tedavime efexor 75mg dahil etti fakat benim merak ettiğim bu 3 ilacın birlikte kullanımın da(fonksera 20mg desyrel 100mg efexor 75mg) serotonin sendromu gibi bir risk var mı ? sırf bu korkumdan dolayı efexor'a başlayamıyorum teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar.

26 Nisan 2022 16:09
Uzm. Dr. Zeynep Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Zeynep Arslan tarafından cevaplandı.

SİLAHLI GÜVENLİK SAĞLIK KURULU

MERHABA ZEYNEP HANIM. ÖNCEELİKLE BENİM SİLAHSIZ GÜVENLİK KİMLİK KARTIM VAR SİLAHLIYA ÇEVİRECEĞİM LAKİN BUNDAN 1 SENE ÖNCE KUMAR BAĞIMLILIĞI İÇİN PSİKİATRİYE GİTTİM VE BANA SELECTRA 50 MG HAPINI VERDİ , ŞUAN HERHANGİ BİR BAĞIMLILIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL VE E NABIZDAN GÖRÜNÜYOR İLAÇ NORMAL REÇETELİ OLARAK, BU ŞEKİLDE SAĞLIK KURULU HEYETİNDEN GEÇEBİLİR MİYİM. SAĞLIK KURULUNA GİRMEDEN ÖCE TEKRAR PSİKİATRİDEN RANDEVU ALIP DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA HERHANGİ "BİR BAĞIMLILIĞI YOKTUR, SİLAHLI GÜVENLİK VE MEMUR OLMASINDA HERHANGİ BİR SAKINCA YOKTUR." DİYE GÜNCELLESE SONRA DA SAĞLIK KURULUNDAKİ PSİKİYATRİ DOKTORUNA BELİRTSEM OLUMLU SONUÇ ALIR MIYIM ACABA. İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM, KOLAY GELSİN.

8 Mart 2022 19:05
Uzm. Dr. Zeynep Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Zeynep Arslan tarafından cevaplandı.

Zaman, fiyat, etc.

Gorusme zamani ne kadar ve fiyat alabilirmiyim? Rapor yazıyor musunuz?

21 Aralık 2021 13:21
Uzm. Dr. Zeynep Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Zeynep Arslan tarafından cevaplandı.

Citoles hakkında

Hocam annemde tansiyon yükselmesi ve ritim bozukluğu için citoles 10 mg kullanıyor. Kardiyolojiye bir kaç kez gittik bişey çıkmadı. Kendisi herşeyi kafaya takıp üzülüyor tansiyonu yükseliyor ve kalp ritmi bozuluyor. Kardiyolojide bu ritim bozukluğunu şimdilik dikkate almadılar. Kendisi lustral kullanmak istiyor citoles bırakıp bir gün sonra lustral kullanabilir mi citoles 10 mg dengi lustral kaç mg olmalı? Lustral ritim bozukluğu ve tansiyon yüksekliğine iyi gelir mi? Hangisi daha iyi gelir? Kendisi -65 yaşında- sizden cevap bekliyor hocam. Allah razı olsun teşekkür ederiz hocam şimdiden.

15 Aralık 2021 15:22
Uzm. Dr. Zeynep Arslan Doktora Sor

Uzm. Dr. Zeynep Arslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube