Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

disparoni

özel yanıtlarsanız sevinirim 5.5 yıllık evliyiz evliliğmizin 5 yılı ağrılı ilişkiyle geçti bu yıl cinsel terapist ve psikiyatiste danışarak bu sorunu yendik. hatta son zamanlarda nerdeyse orgazmı bile yakalamıştık.anca son zamanlarda uzun süren ve ateşli sevişmelere ve buna bağlı ıslanmaya rağmen ilişki esnasında kuruluk yaşıyoruz ve bu yüzden de acı çekiyorum.değişik pozisyonlar deniyoruz yine acı duyuyorum ne yapmalıyız? ilginize teşekkürler.

4 Nisan 2014 01:04
Prof. Dr. Ömer Ayhan Kalyoncu Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Ayhan Kalyoncu tarafından cevaplandı.

orgazm

özel yanıtlarsanız sevinirim merhaba size şöyle bir sorum var; daha önce de mesajlaşmıştık bu konu üzerine eşimle ilişkiye girince inlemeler yaşıyorum nefes nefese kalıyorum vücudumda bir ısınma oluyor ellerimi zor tutuyorum tırnaklarımı geçirmemek için aşırı bir ıslanma oluyor yatağı ıslatacak kadar buraya kadar tamam ama eşim boşalınca ben hala doyamamış oluyorum erken boşalmasa dahi tekrarını istiyroum acaba ben bu durumda orgazm oluyor muyum oluyorum da son kısmında oluşan kasılmaları mı hissedemiyorum acaba diye düşünüyorum ilginize teşekkürler..

25 Mart 2014 13:15
Prof. Dr. Ömer Ayhan Kalyoncu Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Ayhan Kalyoncu tarafından cevaplandı.

kansızlık

kansızlık hocam merhaba ben istanbulda 42 yasinda bir bayim benim sorunum kansizlik kan deyerlerim 7.4 teshis midede gizli kanama suan tedavi görüyorum ama hocam cok kötüyüm spor yapiyorum ama suanda biraz yürüyünce ayaklarima dizden asagi asiri derecede agrilarim var en önemlisi cinsel organim artik sertlesmiyor yani sabah insan uyandiginda ereksiyon halinde olmasi lazim ama maalesef eskisi gibi deyil budami kansizliktandir neolur bana yardimci olun simdiden ilgi alakaniza tesekkur ederim

19 Mart 2014 23:24
Prof. Dr. Ömer Ayhan Kalyoncu Doktora Sor

Prof. Dr. Ömer Ayhan Kalyoncu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube