Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yapamama korkusu

Merhabalar sayın değerli hekimim. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.. ben 20 yaşındayim. Halen psikiyatri tedavisi görmekteyim okb depresyon teşhisi ile.. 6 aydır kullandığım ilaçlar prozac abizol. Hocam sorum şu; ben fitnes yapıyorum. Fitness da ağırlık kaldırırken ya yapamazsan ya kaldiramazsam ağırlığı diyerek spora gidiyorum. Midem bulanıyor salonda. En ufak ağırlıkları bile zorla kaldırıyorum. Eskiden böyle değildim. Bu düşünceyi yenemiyorum. İçtiğim ilaçların bir katkısı olmadı. Sadece fitnesda değil her konuda ya yapamazsam ya edemezsem diyerek beynim gidiyor. Psikolog ile de görüştüm. Fakat olmuyor o psikiyatri ye git diyor senin tedavin ilaçla. Hocam fitnes benim herseyim onu bırakamam 2 aydır gidemiyorum. Doktorum duloxx 30 m...

20 Mart 2021 21:14
Uzm. Dr. Onur Bilgiç Doktora Sor

Uzm. Dr. Onur Bilgiç tarafından cevaplandı.

pskiyatri ilaçları hakkında.

Hocam merhabalar; yoğun stresle başa çıkamama sonucu psikiyatri bölümüne gittim, son 6 aydır norodol damla 20ml ve paxera 10 mg kullandım şu an bırakmak istiyorum birden bırakmanın zarar vereceğini düşünerek size danışmak istedim.nasıl bırakacağım şimdidden teşekkürler..

6 Mart 2021 00:11
Uzm. Dr. Onur Bilgiç Doktora Sor

Uzm. Dr. Onur Bilgiç tarafından cevaplandı.

Panik atak

Merhaba hocam mayısta allah izin verirse askere gidiyorum hipertansiyon hastasıyım kalabalık ve kapalı ortamlarda duramıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı oluyor ölecekmiş gibi hissediyorum ve tansiyonum hızla yükseliyor muafiyet alamadım askerde sorun yaşamam için ne önerebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

7 Şubat 2021 11:47
Uzm. Dr. Onur Bilgiç Doktora Sor

Uzm. Dr. Onur Bilgiç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube