Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

buna nasıl bi çare bulabilirim?

merhaba ben hastalık hastası bi insanım kendimi bildim bileli önceden fiziksel hastalıklardan çok korkardım artık akıl hastalıklarından çok korkuyorum ve buna engel olamıyorum sürekli bi akıl hastalığını kafama takıyorum bi zaman bipoları takıyordum bi zaman ya psikopat biri olursam ya da öyleysemi takıyordum o bitti şimdi de şizofren olma korkusu başladı ya öyleysem ya git gide deliriyorsam diyerek işin içinden çıkılmaz bir kaygı duyuyorum. aklıma öyle olan insanların davranışları düşünceleri geliyor ve bu istemsiz düşüncelerden kurtulamıyorum. artık çok yoruldum delirmekten çok korkuyorum her an kendimi inceliyorum normal miyim değil miyim diye ve git gide öyle olucam gibi hissediyorum. ben nasıl düzelebilirim?

9 Aralık 2021 01:59
Doç. Dr. Murat Erdem Doktora Sor

Doç. Dr. Murat Erdem tarafından cevaplandı.

Anksiyete bozukluğu

Selamlar hocam bi sorum olacaktıda ben panik atak ve anksiyete hastasiyim 1.5 senedir ilaç kullanıyorum ve tedavim başarılı bir şekilde devam ediyor ben bekçi olmayı düşünüyorum ama şu anki durumum bekçi olmamı engellermi acaba?

24 Temmuz 2021 18:55
Doç. Dr. Murat Erdem Doktora Sor

Doç. Dr. Murat Erdem tarafından cevaplandı.

Paxera 20 mg

Merhaba hocam paxera 20 mg kullanıyorum anksiyete bozukluğu için. İlaç anksiyeteme iyi geldi fakat bende kafada ve ellerde bazen karıncalanma hissi ve uyuşukluk yaptı acaba antidepresanların bu tarz yan etkileri olur mu? Saygılarımla.

6 Mart 2020 20:42
Doç. Dr. Murat Erdem Doktora Sor

Doç. Dr. Murat Erdem tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube