Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Geçmeyen anksiyete bozukluğu

14 yıl boyunca anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi gördüm. Bu süreçte 36 farklı ilaç, emdr terapisi ve tdcs elektrik tedavileri uygulandı. Son 3 yıldır bebek dozda ilaçlar dahi ağır yan etkilere sebep oldu en son verilecek başka ilaç kalmadığı için eski ilaçlar 2.defa kullandırılmaya başladı. Lustralı 2.ye kullanmaya başladığımızda ağır intihar düşüncelerine, yabancılaşma, dejavu ve rüyadaymış gibi hissetmeme, algı bozukluğuna, hareketlerimde ve konuşmamda ağırlaşmalara ve ağır intihar düşüncelerine sebep oldu. Dr um bunları hastalığa bağladı ve lustralı daha da çok arttırdır yanına risperdal ve ativan ekledi. Bu ilaçlar 1-2 hafta durumu idare eder gibi oldu fakat sonra daha da kötü olmaya başladım. Bu intihar düşünceleriyle 9 ay boyunca...

1 Ekim 2021 00:48
Dr. Özgür Önder Doktora Sor

Dr. Özgür Önder tarafından cevaplandı.

ilaca bağlı uykusuzluk

Anksiyete sorunum için esmax yazdı doktor fakat bunu içtiğim günden beri uykularım daha düzensiz hale geldi.uykum gelmiyor daha dağınık uyumaya başladım.normal midir?uyku yapması gereken hapın uykumu kaçırması normal bir durum mudur?

25 Aralık 2019 10:45
Dr. Özgür Önder Doktora Sor

Dr. Özgür Önder tarafından cevaplandı.

Tahamulsuzluk

Merhaba hocam . Aşırı sinirli bir yapım yok yalnız soylenen çoğu şeyi yanlış anlarım kızarım tepki gosteririm . Surekli kendimi haklı görürüm ve öyle olduğumu sanıyorum. Modum cok cabuk düşer küçük bir tartışma olsun dusunmekten geceleri uyuyamam . Cok kırıcı konuşurum ve farkındayım da . Daha sonra hediye alip gönül alırım. İş konusunda cok titizim en kucuk hatada patlarım . Ama tahamulsuzluk beni cok yoruyor . Insana tahammulum yok . Etrafimdaki bütün sevdiklerimi kendimden uzaklaştırdım . Bu konuda uzman birinin gorusune ihtiyacim vardi ilgilenirseniz cok sevinirim .

5 Mart 2018 22:53
Dr. Özgür Önder Doktora Sor

Dr. Özgür Önder tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube