Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Tedavimde Nasıl Bir Yol izlemeliyim İlaç Değiştirmeli miyim ?

10 Gündür Anksiyete teşhisiyle antidepresan tedaviye başladım Çok Yorgun halsiz bitkinim hiçbirşey yiyemiyorum sabahları kalktığımda ağzıma sürekli ilacın tadı geliyor İlaca başladığımdan daha kötü durumdayım Sebebini Bilmediğim İç Sıkıntısı Hissediyorum Rahatsızlık Veriyor İlaç Bana Yaramadı Mı? Daha Önce Farklı Bi iLaç Kullanmıştım Hiç Böyle Olmamıştım . Bu Etkiler Özellikle İç Sıkıntısı Atağı Geçer Mi? Ne zaman Geçer?

31 Mayıs 2019 18:38
Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl Doktora Sor

Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl tarafından cevaplandı.

Aniden midede yanma ve uyuşma hissi

Merhaba hocam. Ben anksiyete hastasıyım. 50 mg selecta kullanıyorum. 1 sene falan oldu. 2 3 gün önce akşam birşeyler atıştırdıktan sonra midem de ekşime benzeri şeyler oldu.Mide öz suyum ağzıma gelip durdu. 2 3 saat sonra bi anda midemden bi soğukluk geldi. Sonrasında bütün vücutta uyuşma ve ardında yanma hissi. 2 dkda su içinde kaldım. Toplam 10 dk falan sürdü sonra geçti. 1 sene önce falan da böyle birşey yaşamıştım bu bana anksiyete teşhisi koydurmuştu. Acaba tekrarlayan bi nöbet mi? Eğer nöbetse tetikleyici etken ne olabilir. Teşekkür ederim.

11 Nisan 2018 21:10
Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl Doktora Sor

Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl tarafından cevaplandı.

Hiv takintisi

Öncelikle iyi günler diler, şimdiden teşekkür ederim. Hocam benim sorum hıv kapma korkusu ile alakalı. Ve aslinda elimde tibbi veriler olmasina ragmen korku yasiyorum. O yuzdrn yaptirdigim testlerden de bahsedecegim. Sizce takinti mi anlamaniz icin. Bir önceki ilişkimden 10 ay sonra elisa ile bakıldı negatif çıktı. Sonucun değer aralığını şu anda hatırlamıyorum ancak ben o testin üzerinden 15 ay sonra Hıv Dou Ultra testi yaptırdım. 4. jenerasyon VIDAS Hıv Dou Ultra testi ile çalışılmıştır diyor. Anti-Hıv 1/2 sonuç 0.05 Negatif ve p24 ANTİJEN 0.01 Negatif şeklinde. Daha sonra 17. ayda aynı testi yaptırdım. Hıv Duo Ultra onun sonucu da : Anti-Hıv 1/2 0.04 Negatif ve p24 Antijen 0.01. Negatif. Daha sonra rahim ağzıyla ilgili bir problem yaşadı...

20 Aralık 2017 08:38
Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl Doktora Sor

Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube