Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dermatofaji

merhaba anksiyetemden kaynaklı olduğunu düşündüğüm dermatofajim var. bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı. bu hastalıktan nasıl kurtulabilirim bir öneriniz var mı?

27 Temmuz 2019 02:50
Dr. Onat Yılmaz Doktora Sor

Dr. Onat Yılmaz tarafından cevaplandı.

Antidepresansız anksiyete geçermi ?

Merhaba 53 yaşındayım.sinirlilik ve anksiyete şikayetiyle gittiğim devlet hastanesinde lustral verdi doktor.ben özellikle reddedilme,terkedilme,aldatılma gibi durumlarda travma geçiriyorum sanki ve ansiyete oluşuyor sonunda.bunu ilaçsız geçirmek mümkünmü ,yoksa ilaç bu durumda tedavi edicimidir ?

23 Haziran 2018 16:49
Dr. Onat Yılmaz Doktora Sor

Dr. Onat Yılmaz tarafından cevaplandı.

Cevaplarsanız sevinirim

Hocam merhabalar ben 2 yıl önce panik atak başlangıcı denildi bana ve ben ınternet arastırmalarına kaptırdım kendimi sonra ucakta nefes alamadım yazısını okuyunca bende panık atak oldu ucakta cıkamam dedım ve panik atak gecırdım sonra istanbulda ünideydim otobus metrobus falan cok zorlandım ama ustune gıttım bir sulpir kullandım 1 yıl sonra ben memlekete geldım ucagada 2 3 kez bındım ama gergın gergın şuan hala birşey olurmu bılmıyorum sonra bende takıntımı ne bılmıyorum ınternete yazınca delırme sızofren olma korkusu oldu ama hat safada yasadım suan hiç yok o bende bu gecmısımden bahsettım hocam yanı panık ataklı olan bırı ne yasadıysa yasadım panık bozukluk da denebılır beklentı anksıyetesı . Şuan ise ozel bır pskıloga gıttım 2 seans mınd...

3 Mart 2018 01:17
Dr. Onat Yılmaz Doktora Sor

Dr. Onat Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube