Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Evlilik kıskançlık

merhabalar, 15 yıllık evliyim. 20 yıldır tanışıyoruz. Eşim aşırı kıskanç ilk yıllardan bu yana. Kıskançlık şuan hat safhada ve tahammül sınırım kalmadı. Aşırı derecede Othello sendromu belirtileri. Bunun için ilaçlı tedavi psikiyatri mi yoksa psikolog mu. Boludan yazıyorum. Nereye gitmemiz konusunda kararsız kaldım. Boşanmayı da düşünüyorum aşamayacaksak. Aile terapisi mi almamız gerek. Şuan hatasını anlamış kabullenmiş durumda fakat bu kesinlikle bir hastalık ve artık yaşama isteğim kalmadı. Arada çocuk var benim bir sorunum yok. Ama artık bu durum her türlü sıkıntı. İş hayatım aile hayatım .

16 Kasım 2021 13:07
Uzm. Dr. Nihal Mumcu Doktora Sor

Uzm. Dr. Nihal Mumcu tarafından cevaplandı.

Öfke patlaması

Eşim de öfke kontrolü sorunu var bunu özellikle annesinin yanında yapıyor,başbasa iken mülayim bir insanken annesinin yanında benimle evlendiği güne lanet ediyor,anne ben hiç mutlu değilim keşke evlenmeseydim diyor ayrıca içeri dısarı demeden haykırarak bağırıyor kendisine hiç cevap vermememe rağmen sokaklarda benimle evlendiğine lanet ediyor

24 Nisan 2021 14:36
Uzm. Dr. Nihal Mumcu Doktora Sor

Uzm. Dr. Nihal Mumcu tarafından cevaplandı.

Aile psikiyatrisi

Merhaba;iyi günler. Eşimle sorunlarımız var. Sanırım aile terapistliği yapmıyorsunuz ... önerebileceğiniz biri var mı. Teşekkürler.

16 Ağustos 2020 17:24
Uzm. Dr. Nihal Mumcu Doktora Sor

Uzm. Dr. Nihal Mumcu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube