Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Randevu muayene

Hocam mrb . Muayene olmak istiyorum size randevu aldık 15 aralığa . Bugün msj geldi. Doktorun çalışma saatin deki degisiklikten dolayı randevunuzu iptal ediniz diye msj geldi.

30 Kasım 2020 20:22
Dr. Onat Yılmaz Doktora Sor

Dr. Onat Yılmaz tarafından cevaplandı.

Psikiyatri muayene

Merhaba hocam sevgi ben dün muayene için gelmiştim mail adresinden size ulaşamadım birkaç kezde denedim ama olmadı yarın ne zaman müsait olursunuz kaçta geleyim ?

3 Ekim 2019 21:46
Dr. Onat Yılmaz Doktora Sor

Dr. Onat Yılmaz tarafından cevaplandı.

İlişkiyi kurtarmak

Merhabalar ben 25 yaşındayım. 3 yıllık bi birlikteliğim var ve 8 aydır nişanlıyız haziran ayında düğünğmğz var. Fakat biz artık bir türlü anlaşamıyoruz nişanlım sinir hastası olan biri ben de onu tanıyana kadar kendimin çok sinirli bir insan olduğumu sanıyordum şu anda ikimizde aynı derecede çok basit şeylere büyük tepkiler gösteren biriyiz. Konuşup anlaşıyoruz ilişkimizi düzeltelim diyoruz ama kendisi yapısı gereği inat yaptığı için ilişkiyi inat uğruna mahvediyor bazen sırf sevmediğim bişey varsa bilerek yapıyor. Yani ilişkimizde karşılıklı adım atılarak kurtarmak için çaba sarf etmemiz gerekiyor fakat inat uğruna kimse önce adım atmıyor. Bir kızın evliliğe giden bir ilişkisini kurtarması için ne yapması gerekiyor

26 Şubat 2019 15:20
Dr. Onat Yılmaz Doktora Sor

Dr. Onat Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube