Sorularda Ara

Proktoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Makatta Apse

Hocam merhaba, ben nişanlım için bir soru soracağım. Pandeminin başında ilk kez ortaya çıkan bizim oturmaktan olduğunu düşündüğümüz makatta tam kuyruk sokumu sağ lobda portakal büyüklüğünde apse oluştu, sert ve kırmızı renkteydi. Ateş ve halsizlik de yapıyordu. O, zamanla geçti pandemi zamanı diye doktora gidemedik. Daha sonra ara ara kasıkta, aynı yerde olmak üzere kalça çevresinde farklı yerlerde geçip geçip tekrar çıkmaya başladı. En fazla 10 gün içerisinde geçiyor ama ben endişelendim. Fikir verir misiniz nedir, ne olabilir? Antibiyotik iyi gelir mi? En kısa sürede bir genel cerrahiye gideceğiz de fakat biraz endişendiğim için bilgi almak istedim. Teşekkür ederim.

28 Aralık 2020 15:40
Op. Dr. Mert Atak Doktora Sor

Op. Dr. Mert Atak tarafından cevaplandı.

Kıl dönmesi

Merhaba hocam kolay gelsin ben 24yaşındayım yaklaşık 10 yıl önce kıl dönmesi ameliyatı oldum bugün o bölgede tekrar akıntı koku var sizce kıl dönmesi tekrar yenilenmişmidir yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

28 Kasım 2019 00:42
Op. Dr. Mert Atak Doktora Sor

Op. Dr. Mert Atak tarafından cevaplandı.

Flap yöntemi kıl donmesi

Hocam ben 6gun önce flap yöntemi ile ameliyat oldum ilk 4gun bi sorn yoktu 2 3 gündür cokca akıntı var ağrı sızı yok neden.

28 Mayıs 2018 20:03
Op. Dr. Mert Atak Doktora Sor

Op. Dr. Mert Atak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube