Sorularda Ara
İlgi Alanı

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

YÜZ FELÇİ AMELİYATI

Merhaba doktor bey; 2003 senesinin Eylül ayında dokuz aylık hamile iken yüz felçi geçirdim, apar topar gittiğim nörolog doktor hamile olduğum için hiçbir şekilde müdahale de bulunamayacaklarını söyledi ve dolayısı ile kendi kadın doğum uzmanım da aynı kanaatte olunca sadece fizik tedavi görebildim ve yüzümde tam anlamıyla düzelme 1 sene 5 ay sonra gerçekleşti şu an 38 yaşındayım son bir iki senedir göz kapağım düşmeye görüşümü engellemeye, ağzımda hafif kontrolsüz kaymalar gülmeyi çok sevmeme rağmen gülerken sürekli ellerimi gözümü kapatırken buluyorum netice de içinde bulunduğum durumun artık psikolojik olarak beni etkilediğini farkındayım, asıl mesele ameliyat ile çözümü varmı, var ise siz yapabilirmisiniz, kalıcı bir çözüm olurmu en önem...

20 Şubat 2015 13:49
Prof. Dr. Fatih Peker Doktora Sor

Prof. Dr. Fatih Peker tarafından cevaplandı.

hocam sorunum kaşımda yaklaşık 8 sene once kaşımı ranzaya çarptım ve yarala

hocam sorunum kaşımda yaklaşık 8 sene once kaşımı ranzaya çarptım ve yaralandı kan aktı önem semedim ve kaşımda izi kaldı.daha sonra ise yuz yanıgı gecırdım ve kaşımdaki yara daha cok bellı olmaya basladı.psıkoloıkmen bunalıma gırıyorum.cilt doktoruna gıttım contraxtubeks verdı ama yıne aynı gecmedı.lutfen bana yardımcı olurmusunuz.kaş ekimi mümkün olabılırmı.yara izi gıdebılırmı.saygılarımla..

14 Eylül 2008 17:36
Prof. Dr. Fatih Peker Doktora Sor

Prof. Dr. Fatih Peker tarafından cevaplandı.

efendim yüz felci için yapılan ameliyatlar nelerdir? estetik ile yüz felci

efendim yüz felci için yapılan ameliyatlar nelerdir? estetik ile yüz felcinin görünümünü degiştirebilirmiyiz? ameliyat ücreti nedir?

11 Haziran 2008 19:12
Prof. Dr. Fatih Peker Doktora Sor

Prof. Dr. Fatih Peker tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube