Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Merhaba hocam.. Benim sorum yüzümde olan benler. yüzümdeki benler deriden h

Merhaba hocam.. Benim sorum yüzümde olan benler. yüzümdeki benler deriden hiçbir çıkıntısı olmayan, küçük nokta şeklindeki benler. kaşıntı kıllanma kanama vs. hiçbiri yok. giderek arttığından dolayı aldırmaya karar verdim bu tür benler alınrmı. bunu sormamın sebebi bazı yerlerde okudum bu tür benler alınmaz diyorlar. alınırsa plastik cerrahi ile alınırmı birde ben esmerim ve yüzüm yağlı. alındıktan sonra iz kalırmı kalırsa ne kadar iz kalır ? cevap verirsenz inanın çok mutlu olurum. saygılarımla

7 Aralık 2010 18:13
Op. Dr. Erdem Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Erdem Aksoy tarafından cevaplandı.

İlkokuldan itibaren gözlük kullandım.26 yaşımda 7 numara miyop iken lazik a

İlkokuldan itibaren gözlük kullandım.26 yaşımda 7 numara miyop iken lazik amliyatı oldum.Geçmişten itibaren olmasına rağmen bilhassa 30 yaştan itibaren göz altı morluklarım "ölü gözü" tabir edilen çökük ve şişlik etrafımdaki insanların soruları beni bunalttı.Bu konuyu ne tür bir estetik ameliyatla halledebilirim?Riskleri nelerdir?

18 Haziran 2008 15:00
Op. Dr. Erdem Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Erdem Aksoy tarafından cevaplandı.

Doktor bey ilk önce sanal ortam ile bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teş

Doktor bey ilk önce sanal ortam ile bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.benim sorum şu olacak;yüzümde benler vardı yanlız kabarık şeklinde değil ve belli aralıklarla artmaya başladı.boyun kısmın da filan....ben bunları aldırmayı düşünüyorum.Bunların tekrar çıkma olasılığı var mı?Aldırsam herhangi bir yan etkisi olurmu?beni bilgilendirirseniz sevinirim.tekrar teşekkür ederim,iyi çalşmalar,kolay gelsin!!

14 Nisan 2008 21:14
Op. Dr. Erdem Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Erdem Aksoy tarafından cevaplandı.

Merhaba, sizin alanınıza giriyor mu emin değilim ama en azından beni yönlen

Merhaba, sizin alanınıza giriyor mu emin değilim ama en azından beni yönlendirebileceğinizi düşündüm. Geçenlerde bir gazete botox migren ağrılarını hafifletiyor diye bir yazı okudum. Ben yıllarda kronik migren hastasıyım. Bir ihtimal fayda görür müyüm diye şansımı denemek istiyorum. Ama bir güzellik merkezine gidip yaptırmak istemiyorum. En azından bir hekimden destek almak istiyorum. Bana yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar.

10 Nisan 2008 00:01
Op. Dr. Erdem Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Erdem Aksoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube