Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çene ağrısı

Merhaba Hakan Bey. Benim çok komplike sorunlarım var ve bu yüzden hangisi için daha önce davranacağımı şaşırdım.Yaşım 26. Alkol Sıgara Yok. 6 Aydır baş boyun tüm bölgelerinde sorunlar çekiyorum özetlemek gerekirse asıl soruyu sormadan önce ense de parotis de servikal zincirde çene altın da lenf bezlerim şiş ve hi. bir antibiyotik tedavisine yanıt alamadım bildiğiniz sert iğne oral antibiyotikler. aksine büyümeye devam etti 3 cm'yi bulanlar var. Şimdi benim çenem de ve komşuların da inanılmaz ağrılar oluyor ama ana yer çenem ağız orta hizasının tam altı kulak altları yani çene eklemlerinden aşağı doğru. Ve son 3 gündür artık inanılmaz yayman bir his var çenede ağız da hareket olsun dokunma olsun anlatamıyorum ama çok yayman. Lenf bezlerime r...

27 Ağustos 2016 13:55
Doç. Dr. Hakan Kerem Doktora Sor

Doç. Dr. Hakan Kerem tarafından cevaplandı.

Jinekomasti için Hangi bölüm?

Merhaba Hakan bey, benim bir sorum olacaktı. Ben 17 yaşındayım. Ve jinekomasti rahatsızlığım olduğundan şüpheleniyorum. Muayene için Plastik cerrahisi bölümünden randevu aldım fakat aklıma takılan bir şey oldu internette araştırdığımda plastik cerrahına gitmeden önce genel cerraha veya dahiliye gibi bir bölüme gidip muayene olmak gerekiyormuş hormon testi falan için. Şimdi ben direk plastik cerrahına gitsem orada da hormon testi falan yapılmaz mı? Önce İlla genel cerrahtan mı sıra almam gerekiyor ? Birde yaşım ameliyat için müsait mi? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

25 Nisan 2016 00:28
Doç. Dr. Hakan Kerem Doktora Sor

Doç. Dr. Hakan Kerem tarafından cevaplandı.

İmplant kas ameliyatı

İyi günler. Ben izmirde oturuyorum, 23 yaşındayım. Uzun senelerdir, kilo alma ve kas yapma konusunda danışmadığım doktor, fitness antrenörü kalmadı. Maalesef bir sonuca ulaşamadım. Bir arkadaşımın doktor olan annesi implant kas ameliyatının olduğunu söyledi. Yani kısacası bu ameliyatı yapıp yapmadığınızı sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

19 Nisan 2016 18:28
Doç. Dr. Hakan Kerem Doktora Sor

Doç. Dr. Hakan Kerem tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube