Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

yağ nakli

iyi günler.yüzümde genişlik olarak minik derinlik olarak orta seviyede su çiçeği çukurları var(8-10) dermabrazyon lazer peeling bu tarz yöntemler esmer tenliler için çok da uygun değilmiş.bu kadar ufak deliklere de yağ nakli yapılmaz dedi görüştüğüm bi doktor neden yapılmıyor en sağlıklısı bu yöntem değil mi kendi hücrelerim kendi yağım başarı oranı mı az

4 Eylül 2014 20:06
Op. Dr. Cenk Tokat Doktora Sor

Op. Dr. Cenk Tokat tarafından cevaplandı.

kafatası şekil bozukluğu

merhaba hocam kafatasımın şekli normal insanlara göre cok farklı vucuduma gore ufak ve şekli birebir yumurta gibi arkası cok cıkıntılı tepesi yokuşlu yaşım 20 ve bu psikolojimi çok bozuyor çekiniyorum.doğumumda gayet normalmişim sonradan yamulma olmuş bu ciddi bir ameliyattır eminim ama düzelme şansı varmı yardımcı olursanız cok sevinirim.

17 Ağustos 2014 18:47
Op. Dr. Cenk Tokat Doktora Sor

Op. Dr. Cenk Tokat tarafından cevaplandı.

Başımın sol frontal göz bölgesinde ve saçlarıma doğru ilerleyen kemik büyümesi var ne yapabilirim ?

2012 temmuz ayında ege üniversitesi beyin cerrahi bölümünde ameliyat oldum. Kemik büyümesi için kemiğin üstündeki şeffaf tabakayı törpülediler yanlız benim istediğim gibi olmadı. sol kaşımla sağ kaşım eşit değil ve sol tarafımda kemik büyümesi olduğu için ve gözüm küçük durduğu için kafam yamuk duruyor. Bu düzeltilebilir mi ? Teşekkür ederim doktor bey. Kolay gelsin.

10 Aralık 2013 04:07
Op. Dr. Cenk Tokat Doktora Sor

Op. Dr. Cenk Tokat tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube